2777
2789
الان همسر مهربونی داری که داداشتو بیرون نکرده‌. کجا پروئه مظلومه بنده خدا

وا چرا بیرون کنه😲😲😲😲

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته ام از اینهمه سکوت و پر رویی همسرم،تصمیم دارم برم خونه پدریم ، دوستان نظراتتون بگین،

چون داداشت اومده تا دی بمونه میخوای از همسرت قهر کنی؟چرا همسرت پررو هست؟اصلا متوجه ربط این دو مساله نمیشم

الان همسر مهربونی داری که داداشتو بیرون نکرده‌. کجا پروئه مظلومه بنده خدا

نه عزیزم به خاطر این میگم پر روئه که از موضعش کوتاه نیومد و با اومدن داداشم واقعا گل بود به سبزه اراسته شد

خب حق داره شوهرت.البته اگه نمیدونسته اینهمه قراره بمونه!زندگی شخصیش و میخواد داشته باشه.مهمون یه روز دو روزه نه بیشتر.شما چرا ناراحتی!؟

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

چه برادر و خواهر خودمون چه شوهرمون، فرقي نميكنه، زياد موندنشون اصلا جالب نيست، كل زندگي و برنامه آدم بهم ميخوره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
جدیییی؟ 😀😀 من حس می کنم کار درستی نیست. مگه خونشون ۱۰۰۰ متری باشه با کلی نوکر و خدمتکار فقط سر م ...

من ميشناسم كسايي رو كه مثلا خواهرش اومده يك سال پيششون مونده و يا برادر يكي ديگه هم خانوادش شهرستان بودن اين كلا اومده بود خونه ي خواهرش تهران 

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

بنظرمن حق داره ادم دوست داره خونش راحت باشه کی دوست داده 4 ماه مهمون خونش باشه .بعد رک به داداشت بگو زندگیتو بخاطر داداشت خراب و تلخ نکن پس فردا میره زن میگیره اصلا یادشم نمیمونه

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
به خاطر یه کلاس دو ساعته کل شش ماه اینجاست

ميدونستي قراره بياد ٥/٦ ماه بمونه يا بدون هماهنگي اومده؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نه بابا حالا خواهر یا برادر ۶ ماه خونه زن و شوهر جوون جالب نیس

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚