2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من که هر جا داداشمو میبینه میارتش واسه شام یا ناهار خونه...اصلا به این فکر نمیکنه شاید غذا کم باشه،منم دیدم اینجوریه به خاطر همین یه اندازه یه نفر دیگه غذا بیشتر درست میکنم...مامانم اینا که بیان خونمون دیگه نمیزاره برن هر طور شده دو سه روز حداقل نگهشون میداره با اینکه تو 1 شهریم 

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
شوهر من که هر جا داداشمو میبینه میارتش واسه شام یا ناهار خونه...اصلا به این فکر نمیکنه شاید غذا کم ب ...

ببینید واسه یه روز دو روز یه هفته دو هفته ایرادی نداره واقعا ولی اگه یه نفر بخاد بیاد زندگی کنه چند ماه نه نمی تونم

اینطور بگم ،،،بعد که درست شد رابطمون و من برگشتم که اینم بر میگرده

نه بابا فکر نمیکنم چون تازه اشتی کردی میدونن خطرناکه .خودت تو اون روزا تو گوششون بخون که بیاین ولی زیاد نمونین

ببینید واسه یه روز دو روز یه هفته دو هفته ایرادی نداره واقعا ولی اگه یه نفر بخاد بیاد زندگی کنه چند ...

آره عزیزم حق داری..اونم تو این شرایط خاصی که توش هستی،بهتره با یکی از اعضای خانواده یا فامیلت در میون بزاری که 1 جوری به داداشت انتقال بدن

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

من همش تو فکرت بودم قبلا تاپیک زدی برادرم میخاد بیاد بمونه پس بالاخره اومد

اونایی ک میگن چ اشکال داره خودتون متاهل هستین؟و با موندن یکی توی خونتون اونم چندماه مشکلی ندارین؟من ک بیشتر از چند ساعت فوقش یکروزنمیتونم طاقت بیارم 

واااای استارتر ، تاپیکتو خوندم ، شکاک چیه ، یعنی شوهر آدم بره خوش و بش کنه با یه زنی که معلوم نیست کیه بعد آدم هیچی نگه؟ شوهرت مخصوصا بهت میگه شکاک که بندازه گردن تو، دیگه مگه باید حتما همو ببوسن که مثلا یکم ما زنا ناراحت بشم ؟ 

اول به برادرت راحت بگو، داداش گلم شما نمیتونی این مدت زیاد بمونی ، من سخته برام ، راحت بهش بگو ایرادی نداره، 

دوما تو نرو قهر ، خونه خودت بمون ، بری چی عوض میشه باید یه فکر اساسی کرد.

استارتر تاپیک قبلیتو خوندم،موندم چی بگم بهت اینجا پیشم بودی ازحرصم نیشگون نیشگونت میکردم.چقد رو دادی به شوهرت آخه.واااای قلبم تند تند داره میکوبه از حرص.جدی برخورد کن داره به اسم روشنفکری هرزگی میکنه دیگه.واضحه😤😤😤😤😤😤

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته