2777
2789
عنوان

آندومتریوز

84 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کیا متاسفانه درگیر کیست آندومتریوز هستند؟ من یکساله برای بارداری اقدام میکنم اما بخاطر آندومتریوز باردار نمیشم ، به نظرتون برم سراغ ای وی اف؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏 🌷 

من

درسته ک میگن باردار بشی رفع میشه؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مندرسته ک میگن باردار بشی رفع میشه؟

بله درسته ، اما متاسفانه خیلی بارداری سخته با این کیست ، دکترم به من گفت این کیست کلا نازایی میاره باید سریع اقدام کنی تا سنت بالاتر نرفته 

شما هم روزای غیر از پریودی ، درد پریودی دارید یا همون دل درد؟

بله من همیشه زیرشکمم درددارم فعلاهم امادگی برابچه دارصدن نداریم نمیدونم اخرش چی میشه

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
بله درسته ، اما متاسفانه خیلی بارداری سخته با این کیست ، دکترم به من گفت این کیست کلا نازایی میاره ب ...

هرچی خدا بخواد میشه

من ۲تا بچه هامو با کیست تخمدان باردارشدم، کیستهای بزرگ ک اصلا خودم ازش خبر نداشتم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
منم درگیرشم ولی فعلااقدام نکردم براباردارب

شما چه جور درمانی میکنید؟

بله درسته ، اما متاسفانه خیلی بارداری سخته با این کیست ، دکترم به من گفت این کیست کلا نازایی میاره ب ...

دکتر نگفت برای بارداری آیا اقدام خاص یا دارویی باید بخورید؟

دکتر نگفت برای بارداری آیا اقدام خاص یا دارویی باید بخورید؟

خیر فقط شیش ماه بهم فرصت داد با یه مکمل ، باید شیش ماه باردار میشدم ، نشدم رفتم پیش یه دکتر دیگه ، گفت عفونت شدید هم داری شیش ماهم دکتر دومم بهم فرصت داد یسری دارو های مخصوص عفونت اما برای کیستم فقط  قرص ال دی مصرف کردم که هیچ فایده ایی نداشت البته تو اون یک ماه بدون اقدام قرص میخوردم ، فقط میگن راهش جراحیه ولی میگن اصلا جراحی خوب نیس

هرچی خدا بخواد میشهمن ۲تا بچه هامو با کیست تخمدان باردارشدم، کیستهای بزرگ ک اصلا خودم ازش خبر نداشتم

درسته همسرم هم همینه میگه ، هر چی خدا بخواد همون میشه😊

خیر فقط شیش ماه بهم فرصت داد با یه مکمل ، باید شیش ماه باردار میشدم ، نشدم رفتم پیش یه دکتر دیگه ، گ ...

من یکماهه که تحت نظر پزشک طب سنتی درمانمو شروع کردم

دکترم گفت درمانش طولانیه

من بعد یکسال اقدام باردار نشدم رفتم دکتر آزمایش اینا گرفتن و گفتن همسرم مشکل مورفولوژی داره. عمل واریکوسل انجام داد و ولی تغیری نکرد اون موقع و بیمارستان طالقانی ای وی اف کردم که منفی شد. در طول دوره درمان سونو ترانس واژینال رفتم و متوجه شدم اندومتریوز دارم ویه کیست2 سانتی قبلش هیچ علائمی نداشتم نه درد داشتم نه پریودم نامنظم بود. پیش انکولوژی رفتم و گفت خیلی خوش خیمه اصلا کاری باهاش نداشته باش و روند درمان ادامه بده. پانکچر کردم از 9تا تخمک 4تا جنین تشکیل شد که روز انتقال هر4تا رو رشد داده بودن و 2تاش از بین رفت و2تا انتقال دادن که منفی شد. از ماه بعدش موقع پریود درد لگن داشتم و هر ماه یکم بیشتر می‌شد تا اینکه بعد3ماه دوباره رفتم رویان سونو و متوجه شدم هر دو تخمدان کیست داره یکی 6 سانت و اون یکی2سانت. الان 3ماهه کلا درد شدید دارم. دائم با مسکن میمونم ذخیره تخمدان از 4 شده 3.4

نمیدونم داروهای ای وی اف قبلی باعث تحریک‌ شده یا چی. قرص فمیکا بهم دادن که 12روز بخورم از وقتی میخورم هر شب درد دارم به علاوه حالت تهوع و احساس فشار و سوزش داخل رحم و روده.