2777
2789
عنوان

خانم sara

262 بازدید | 16 پست

خانم sarabakhshiمن کجا گفتم بهم خیانت شده و خفتش را تحمل کردم ......چرا خصوصیت خودت را به من نسبت میدید ...بعد من آصلن کاری به خیانت و ..نداشتم من در مورد بچتون گفتم و روابطش با پدرش که از اون جدا شدی ....شما بهت زور اومدن همسر جدید شوهر سابقتون باردار شده چرا به دیگران تهمت میزنید ...نمیبخشمتون بخاطر این تهمت .بعد هم مثل موش ترسو تاپیکو قفل می‌کنی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال عزیزم مجازیه دیگه چرا اعصابتون خورد میکنی

هیچ وقت اینقدر بهم فشار نیومده بود ...بارها تو تاپیکای مختلف بهم اهانت شده ولی به قول شما گفتم بی خیال ولی از این خانم و‌تهمتش نمی‌گذرم ..این حرف بیخود و بی اساس نهایت پستی یه آدم را میرسونه

هیچ وقت اینقدر بهم فشار نیومده بود ...بارها تو تاپیکای مختلف بهم اهانت شده ولی به قول شما گفتم بی خی ...

عیکی نداره عزیزم شاید از جای دیگه ای اعصبانی شدن بیخیال 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

والا نی نی سایت دیگه یجوری شده من الان یکی بهم گفت حسس ششم ی سوال پرسیدم یجوری جوابمو داد که تاالان ...

عزیزم حس ششم و این حرفا کاملن حرفهای بی اساسی هستن .همش از سر جهل و نادونیه وگرنه اگه حس ششمی هم باشه در مورد خود آدم صدق می‌کنه نه دیگران .اسمش روشه حس ششم درون یک انسان ...که اونو به احوالات خودش آگاه می‌کنه ...

عیکی نداره عزیزم شاید از جای دیگه ای اعصبانی شدن بیخیال

هیییچ وقت نمیبخشمش .من در مورد هر چی تو نی نی سایت حرف زده باشه تنها چیزی که حتی یک کلمه یا به پست براش ندارم خیانته ...

مشکل داره بنده خدا همه ی پستای منم لایک کرده نمیدونم قصدش چیه بی فک کنم خیلی بیکاره

خدا کنه‌همین که شما میگی باشه استرس گرفتم نکنه اشنایی چیزی باشه وگرنه آبرو حیصیتم واقعا میره