2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرسال موقع سالگرد ازدواج فکر میکنم یکسال دیگه گذشت و صاحب خونه نشدیم و باعث ناراحتیم میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم هرسال موقع سالگرد ازدواج فکر میکنم یکسال دیگه گذشت و صاحب خونه نشدیم و باعث ناراحتیم میشه

ما خونه داریم حتی داشتن و خریدن این خونه هم خوشحالم نکرد 

دلم باهاش خوش نیست

ما خونه داریم حتی داشتن و خریدن این خونه هم خوشحالم نکرد دلم باهاش خوش نیست

اخه چرا 

مشکلتون و دعواهاتون بیشتر از سر چیه؟یعنی قابل حل نیست؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من به این فکر میکنم این زندگی و این مرد اونی نبود که من میخواستم

خوب دیگه الان که انتخاب کردی باید به نیمه مر لیوان نگاه کنی اگر بخوای مقایسه کنی اذیت میشی 

چه بدیهایی در حقت کرده؟

اخه چرا مشکلتون و دعواهاتون بیشتر از سر چیه؟یعنی قابل حل نیست؟

خانواده اش 

خودش 

این چیزها 

ببین روی دلم مونده 

تاحالا شده دعوا کنی بعدش یادت بره 

ولی بعد یه مدت من دیگه یادم نمیره ازش بیزارم 

توی سفر دعوا 

توی خونه دعوا 

چون واقعا دلم صاف نمیشه ادمی که توی عصبانیت دست روم بلند کرده دوستش داشته باشم 

حتی شاید ماهی یه بار میل بهش داشته باشم اونم دم پریود که به خاطر هورمون هاست

اخه چرا مشکلتون و دعواهاتون بیشتر از سر چیه؟یعنی قابل حل نیست؟

خانواده اش 

خودش 

این چیزها 

ببین روی دلم مونده 

تاحالا شده دعوا کنی بعدش یادت بره 

ولی بعد یه مدت من دیگه یادم نمیره ازش بیزارم 

توی سفر دعوا 

توی خونه دعوا 

چون واقعا دلم صاف نمیشه ادمی که توی عصبانیت دست روم بلند کرده دوستش داشته باشم 

حتی شاید ماهی یه بار میل بهش داشته باشم اونم دم پریود که به خاطر هورمون هاست

خانواده اش خودش این چیزها ببین روی دلم مونده تاحالا شده دعوا کنی بعدش یادت بره ولی بعد یه مدت من دیگ ...

اینا رو که میگی برا همه هست 

همه دلشون پره از شوهر و خانواده اش 

بشینم واست یه رمان مینویسم 

ولی حمل گردن این ناراحتیا با خودمون چه سودی داره غیر اذیت کردن خودمون تو باید بتونی ببخشی 

خیلی سخته 

اما بشین همه اونایی که اذیتت کردن بابت حال بدت شدن ببخش بگو به خدا میسپارم اما میبخشم نه برا اینکه لایق بخششن بلکه خودم لایق ارامشم 

میبینی که دلت اروم میگیره 

فکر کنم هم سن خودم باشی دهه هفتادی فکر کنم 

ببین چی میشه که باهم دعواتون میشه 

خط قرمزهای همو رد نکنید که به نقطه انفجار برسید 

یه جاهایی تو کوتاه بیا یه جاهایی اون 

معمولا هم زنا بیشتر کوتاه میان 

یه وقتایی شوهرم یه حرکتی میزنه یا خانوادش میگم رفتم خونه یه دعوا میکنم 

یکم میگذره سرد میشم تا فرداش میگم چه خوب شد واکنش نشون ندادم وگرنه الان قهر بودیم 

اینا رو که میگی برا همه هست همه دلشون پره از شوهر و خانواده اش بشینم واست یه رمان مینویسم ولی حمل گر ...

انگار نمیتونم خودمو دیگه گول بزنم چطور کسی بگه دوستم داره امادستش بیاره توی صورتم یا اشکام ببینه