2777
2789

گین اپ ولی شکم میاره😑

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

سراغ قرص نرو 

اگر قند نداری بعد صبحونه نهار شام داخل یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری ارده و سه قاشق غذاخوردی شیره انگور بریز و بخور

یکی ازکاربرا گفت و نتیجه گرفته بود منم نتیجه گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گین اپ میخورم شکم نیاوردم اما بیشتر داره رو صورتم تاثیر میزاره بدنمم چاق شده اما من ع صورت پر خشم نم ...

چن وقته شروع کردی چند بودی چند شدی؟؟؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
الا 35روزه میخورم اما 42 بودم الا شدم 52

چ خوب من قوطی سومی دارم مصرف میکنم از ۴۳ شدم ۵۴🤔خیلی خوب بالا رفتی 

چند سالته قدت چنده 

من ۲۱ سالمه متاهلم ی بچه ۸ ماهه دارم قدم ۱۵۸

چ خوب من قوطی سومی دارم مصرف میکنم از ۴۳ شدم ۵۴🤔خیلی خوب بالا رفتی چند سالته قدت چنده من ۲۱ سالمه م ...

احتمالا تقلبی بوده بارکدش رو اسکن کردی ببینی برای کجاس؟ من از جایی ک سفارش دادم اصل بود ک بهم گف وقتی ب دستت رسید بارکدش رو اسکن کن متوجهه اصل بودنش میشی چند خریدی قرصتو؟ 

من 18سالمه قدم 165