😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گین اپ میخورم شکم نیاوردم اما بیشتر داره رو صورتم تاثیر میزاره بدنمم چاق شده اما من ع صورت پر خشم نم ...
چن وقته شروع کردی چند بودی چند شدی؟؟؟
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
چ خوب من قوطی سومی دارم مصرف میکنم از ۴۳ شدم ۵۴🤔خیلی خوب بالا رفتی
چند سالته قدت چنده
من ۲۱ سالمه متاهلم ی بچه ۸ ماهه دارم قدم ۱۵۸
چ خوب من قوطی سومی دارم مصرف میکنم از ۴۳ شدم ۵۴🤔خیلی خوب بالا رفتی چند سالته قدت چنده من ۲۱ سالمه م ...
احتمالا تقلبی بوده بارکدش رو اسکن کردی ببینی برای کجاس؟ من از جایی ک سفارش دادم اصل بود ک بهم گف وقتی ب دستت رسید بارکدش رو اسکن کن متوجهه اصل بودنش میشی چند خریدی قرصتو؟