2777
2789

موهامو وقتی عصبی بودم یجا جمع کردم تو دستم و قیچی کردم😭

خرابشون کردم

کج و کوله کوتاه شدن 

چی کار کنم؟؟؟؟

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 

هیرتامین اصل بخور

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه اونایی ک عصبی میکنن ادمو 🤦‍♀️

منم عصبی بودم هر چی بیشتر فکر میکردم 

موهامو می کشیدم 

آخرش عصبی شدم موزر برداشتم همه رو زدم 🥲💔

مامانم تا میشد کتکم زد 

الان موهام از پسرا هم کمتره 

به نظرتون بقیه پرسیدن چرا کوتاه کردی چی بگم بهشون ؟

ک فکر بد نکنن ؟

موهات اگر فر و خشکه روغن نارگیل با روغن کرچک مخلوط کن بزن کف سرت با ساقه موهات بعد یکی دوساعت بشور م ...

حآلت فر داره

ولی خشک نیس 

خدا لعنت کنه اونایی ک عصبی میکنن ادمو 🤦‍♀️منم عصبی بودم هر چی بیشتر فکر میکردم موهامو می کشیدم آخرش ...

خدا لعنتش کنه فقط

موهامو خیلی دوس داشتم

بگو مدل جدید زدم دیگه 

یجوری درستش کن

خدا لعنتش کنه فقطموهامو خیلی دوس داشتمبگو مدل جدید زدم دیگه یجوری درستش کن

آخه کی باور می‌کنه موهام تا باسنم بود 

همه‌میدونن خیلی دوسش داشتم 

موهام پره پره 

آرایشگر می‌گفت هر چقدر پول بگی بهت میدم میخرمش ازت 

هیچ جوره حاضر نبودم بدم 

الان همه فکر میکنن فروختم 

سر همین مامانم عین صگ کتکم زد 🥲💔

آخه کی باور می‌کنه موهام تا باسنم بود همه‌میدونن خیلی دوسش داشتم موهام پره پره آرایشگر می‌گفت هر چقد ...

خب همینو بگو

بگو فروختم 

درمیاد باز نگران نباش

این روزا هم میگذره

لعنت بفرس به باعث و بانیش 

خدا صدای دل شکسته دخترارو میشنوه حواسش هس💔🥲 

آب برنج 

تویکی از تاپیکام گفتم برای موهاتون چیکارکنید،منم موهام بلند بود اومدم کوتاه کردم پشیمون شدم بعد از آب برنج استفاده کردم رشد کردش

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

آب برنج تویکی از تاپیکام گفتم برای موهاتون چیکارکنید،منم موهام بلند بود اومدم کوتاه کردم پشیمون شدم ...

تا وسط باسنم بود چجوری باز برگردونم به اون حالت😭😭

کج و کوله و داغونننن😭

تا وسط باسنم بود چجوری باز برگردونم به اون حالت😭😭کج و کوله و داغونننن😭

درکت میکنم عزیزم به موهات رسیدگی کن از قبل هم بلندترو زیباترمیشه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.