بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم من تجربه م رو از دکترایی که رفتم و دیدم میگم واست نانکلی و چوبساز که اگه مش ...
ولی دکتر فاخری دکتره خیلی خوبیه باید دید میخاد تحت نظر باشه دکتری بری که میخای بیمارستان دولتی باشه یا خصوصی صانعی نانکلی اینا بیمارستان بیستونن که واسه عمل طبیعی۹میلیون میگیرن
خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
با سلام به همه عزیزان. بچه های من متولد 1375 و 77 هستند. پسرم در شهریور75 با انتخاب خودم بصورت سزارین توسط خانم دکتر عزیز طراوت فاخری در بیمارستان دولتی کرمانشاه به دنیا اومد. (از شمال بخاطر زایمان بدون هیچ تحقیقی به کرمانشاه اومدم.) یعنی باورتون نمیشه خانم دکترآنقدر مسلط و دقیق وعالی کارشوانجام داد که من از بیمارستان رفتم خونه ، فرداش رفتم خیابون ..البته مادرم از میوه های فصل با آبمیوه گیری چندنوع آبمیوه تهیه وداخل فلاسک بزرگ آبخوری ریخته وبیمارستان آوردکه من همشو نوش جون کردم و خیلی انرژی گرفتم.عملم عالی بود بعدازچندروز پرستارنازنینی بنام عاطفه نیکتراش که بصورت اتفاقی دربیمارستان بخیه هاموبازکردهمکلاسی کلاس اول دبستانم بود. جای عمل فوری خوب شدالبته منم رعایت نظافت رومی کردم واجسام سنگین بلندنمی کردم.بعدسال 77 دخترقشنگم روسزارینی توسط یک دکتردیگردرشمال ازهمون جای بخیه بدنیا آوردم.جای عمل هم بتدریج محوشدالبته جای خوبی روبرش زده بود.واقعاسپاسگزارتخصص وتسلط واخلاق خوب وهمه خصوصیات خانم دکترزیباطراوت فاخری هستم.الانم بچه هام هردودانشجوهستند.انشاله شماها هم به همه اهداف خوبتون برسید و فرزندان سالم ،؛باایمان ،دوست داشتنی وزیبا بدنیا بیاورید.همه چیز رو به خدا بسپارید او بزرگترین تکیه گاه است.
سلام.ببخشید اسممونوشتم هرچیکس. من پانته آ هستم ولی اسم مستعار ندارم ونتونستم عضو بشم هرچی می نوشتم پاسخ میداد تکراریه منم نوشتم هرچیکس! البته عضو شدنم صرفا بخاطر این بود تجربیاتم رو دراختیارتون بذارم و آرزوی خوشبختی واسه همتون بکنم.روز و روزگارتون وفق مراد
با سلام به همه عزیزان. بچه های من متولد 1375 و 77 هستند. پسرم در شهری ...
سلام.ممنون که اصلاعاتتون رو در اختیارمون گذاشتید.بله زمان شما خیلی شرایط بهتر بوده الان سزارین انتخابی تو خصوصی هم انجام نمیدن چه برسه به دولتی بخاطر همین سردر گم شدیم و همه بلاتکلیف.
شبوو جون شما پیش کدوم دکتر رفتین بچه دار شدین البته ببخشید که فضولی می کنم
عزیزم من رفتم برای چکاپ تیروئیدم یکم کم کار بود دکتر دارو داد تا دوماه بعدش از دادم خوب بود باید میرفتم اقدام یذره شرایط مال به هم ریخت الانم که منتظرم ببینم اوضاع مملکت چجوری پیش میره فعلا اقرام نکردم میترسم