2777
2789
عنوان

خانومای کرمانشاهی دکتر زنان خوب میخوام برای قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 33101 بازدید | 64 پست
آماتیس جان شما کی زایمان کردی؟ آخه میگن الان خیلی برای سزارین سخت میگیرن

من 8سال پیش ولی یادمه اون موقع هم همین سخت گیری ها بود من ساکن شمال بودم برای زایمان اومدم شهر خودم اونجا هم انجام نمیدادن مگر خصوصی با کلی هزینه ولی دکتر فاخری توی بیمارستان بیستون با 80تومن هزینه البته با دفترچه عمل کردن

زندگی زیباست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلاله جان مرسی که وقت گذاشتی نانکلی و کشاورزی و حیدریان رو تجربه داشتم و با نظرت کاملا موافقم اما ب ...

ببخشی عزیزم ریپلای نکردی متوجه نشدم ......میتونی بری ببینی نخاستی عوض کنی دکترت رو  من پیش کشاورزی رفتم همون بار اول پرونده م رو پاره کردم و دیگه نرفتم پیشش .....پارسا پور خوبه یه سر بزن ....زنگنه تو مهدیه س خبر داری که چه خبره  شلوغ و کسل کننده س  اما خب علم و اخلاق و رسیدگی مو به مو ش باعث شده من برم پیش زنگنه ...... زیاد نگران نباش خودت پیشنهاد بده یه ازمایشم واسه شوهرت بنویسن هرکدوم که رفتی  یه چکاپ و سنو هم خودت و بعد به امید خدا با خیال راحت جوجه ت میاد   

پارسا پور  از،شنبه تا پنج شنبه هست .....زنگم بزنی نوبت میده .....زنگنه رو باید ساعت دو بری وایسی اونجا    بعد شنبه ...دوشنبه ....چهارشنبه ....میاد .....هر کاری داشتی بگو  خوشحال میشم کمکت کنم 😍

انشاالله همینطوره الانم میتونی زنگ بزنی از منشیس بپرسی

منشیش خیلی کم به تلفنا جواب میده. من خودم همیشه برای نوبت گرفتن مجبورم تا مطب برم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
من پنج ماهه دیگه اگه خدا بخاد بچه م میاد از عمل و بخیه و کیفیت و .....همه چی واست میگم     ...

مرسی آلاله مهربونم ایشالا به سلامتی زایمان کنی

درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن

من پنج ماهه دیگه اگه خدا بخاد بچه م میاد از عمل و بخیه و کیفیت و .....همه چی واست میگم     ...

آلاله عزیزم سلام.به سلامتی زایمان کردی گلم؟

اگه هستی بیا بگو ببینم چیکار کردی