2777
2789
عنوان

خانومای کرمانشاهی دکتر زنان خوب میخوام برای قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 33108 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ماه اقدام کردم انشالا که باشم اما دکتر خوب سراغ ندارم😥

انشالا که بارداری.من پیش دکتر منصوریان رفتم کلینیک مادر میدان 17شهریور خوب بود والا ظاهرا .لیدا حیدریان هم پارکینگ خوبه ولی شلوغه

سلام عزیزم  من تجربه م رو از دکترایی که رفتم و دیدم میگم واست  نانکلی و چوبساز که اگه مش ...

سلام گلم مریم زنگنه واسه نازایی خوبه؟

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
انشالا که بارداری.من پیش دکتر منصوریان رفتم کلینیک مادر میدان 17شهریور خوب بود والا ظاهرا .لیدا حیدر ...

سلام گلم دکتر خوبیه؟نوبت دهیش چجوریه؟مریضها باهم میرن تو؟

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
سلام گلم دکتر خوبیه؟نوبت دهیش چجوریه؟مریضها باهم میرن تو؟

والا من برای چکاب رفتم نمیدونم علمش  در چه حده ولی نوبت دهیش خوبه.اره چند نفری میرن تو مثل همه مطب زنان

بعد خودش ازمن پرسید طبیعی میخووای یا سزارین من سزارین رو انتخاب کردم    

برا زمان بارداری شما هم ایشان ایران و خارج ایران در تردد بودن؟
وقتایی که نبودن چکار میکردین شما؟

برا زمان بارداری شما هم ایشان ایران و خارج ایران در تردد بودن؟ وقتایی که نبودن چکار میکردین شما؟

نه من شمال ساکن بودم یه ماه قبل سزارین کرمانشاه اومدم و تحت نظرشون بودم واقعا دستش خیلی سبکه ولی خب اگه ایران نباشن خودشون میگن که تحت نظر کی باشید

زندگی زیباست
سلام من دکتر سهیلا نانکلی رو بهتون پیشنهاد میکنم کارشون حرف نداره هم اخلاقشون خوبه هم کارشون حرفه ای ...

سلام.ممنونم اصلا از اخلاق و کار ایشون خوشم نمیاد خیلی بد اخلاقن و اصلا جواب مریضو نمیدن