2777
2789

قرار نيست چون اون میخوادت تو هم حتما باید اونو بخوای و اگه نخوای ظالمی خب علاقه یه موضوع دو طرفس اگه اصرار داشته باشی با طرف باشی به هر قیمتی دیگه با خودته عواقبش مسلما تو چنین رابطه ای زیاد اذیت میشی ولی گناه طرف مقابل چیه چرا همیشه حق با کسیه که عاشقه:((

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

اونی ک اصرارمیکنه اویزونه درواقع موردداشتیم همه جوره فهموند نمیخواد فقط رک نگفت مگ میشه اخه دختر بکش بیرون دیگ بابا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
اونی ک اصرارمیکنه اویزونه درواقع موردداشتیم همه جوره فهموند نمیخواد فقط رک نگفت مگ میشه اخه دختر بکش ...

کسی که عاشق شده باید بدونه طرف مقابل مقصر نیست که ازش برنجه یا اینا که میگن کارماشو پس میده چرا پس بده مگه زوریه تو عاشق شدی خب

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم باهات،ولی متاسفانه بعضی از اقایون سواستفاده میکنن از عشق خانم ها ،از همون اول تکلیف طرف مشخص نمیکنن،یه تایمی اونام الکی میگن عاشقن و بعد یادشون میفته طرفشون نمیخان،ظلم به نظرم اینه .نه اینکه وقتی عاشق یکی میشیم اون طرف همون اول کار تکلیفمون روشن کنه این اصلا ظلم نیست

موافقم باهات،ولی متاسفانه بعضی از اقایون سواستفاده میکنن از عشق خانم ها ،از همون اول تکلیف طرف مشخص ...

دقیقا من اول مشخص کردم ولی باز ادم بده میشم من 😐اونجوری بله واقعا طرف مقابل سواستفاده کرده و مقصره

به نظرم وقتی کسی عاشقه و میگه ظلم شده در حقش بیشتر منظورش اینه که طرف مقابل سر کارش گذاشته و الکی ادعای عشق کرده و بعدش یا خیانت کرده یا بعد از گذشت یه مدت طولانی به طرفش گفته عاشقت نیستم

کسی که عاشق شده باید بدونه طرف مقابل مقصر نیست که ازش برنجه یا اینا که میگن کارماشو پس میده چرا پس ب ...

دقیقا بعضیا کلا گردن افتاده ان😑🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
دقیقا من اول مشخص کردم ولی باز ادم بده میشم من 😐اونجوری بله واقعا طرف مقابل سواستفاده کرده و مقصره

نه ،اصلا هم ادم بده نیستی ،خیلی هم خوبی که از همون اول تکلیف طرف روشن کردی 

نه ،اصلا هم ادم بده نیستی ،خیلی هم خوبی که از همون اول تکلیف طرف روشن کردی

خیلی موقعیت سختیه واقعا 

خیلی موقعیت سختیه واقعا

اهمیت نده به حرفای طرف مقابلت که احتمالا نفرین میکنه و واگذارت میکنه به کارما و ...،اگه عاشقش نیستی سر حرفت باش،برای چی تو رابطه ای بری که هیچ علاقه ای نداری به طرف مقابل

اهمیت نده به حرفای طرف مقابلت که احتمالا نفرین میکنه و واگذارت میکنه به کارما و ...،اگه عاشقش نیستی ...

باهمیم الان ولی من از اولم بهش گفتم رابطمون جدی نیست یعنی به ازدواج نمیرسه و به اصرار اون بود ولی هی داره وابسته تر میشه و من موندم واقعا بعدا قراره چی بشه

باهمیم الان ولی من از اولم بهش گفتم رابطمون جدی نیست یعنی به ازدواج نمیرسه و به اصرار اون بود ولی هی ...

درسته شما گفتی ولی دله دیگه،حالیش نیست که شما این حرفارو اول کار گفتی بهش،خب خودت چون از اول عاشقش نبودی برات راحته فقط یه رابطه ای باهاش شروع کردی و بعد هم راحت تمومش کنی ولی اون عاشق شما بوده و نتونسته تعادل برقرار کنه بین احساساتش و وابسته نشدن.به نظر خود من وقتی یک طرف رابطه میگه وابسته نشو و رابطه مون اخر نداره و غیره اصلا نباید سمت اون رابطه رفت ،چون احساسات یک طرف با گذشت زمان بیشتر میشه ولی اونطرف مقابل نه تنها احساساتی به طرفش پیدا نمیکنه حتی احساساتش کمترم میشه ولی طرف مقابل شما اومده پا گذاشته تو رابطه ای که نباید شروع میکرده.به نظرم تموم کن باهاش کلا زودتر که اونطرفم زباد ضربه نخوره بذارش بلاک و جوابش نده اصلا که امیدش کنده بشه ازت.

درسته شما گفتی ولی دله دیگه،حالیش نیست که شما این حرفارو اول کار گفتی بهش،خب خودت چون از اول عاشقش ن ...

اخه دلم نمیاد خیلییی سختهههه اینکار قلبش خورد میشه یدفعه رهاش کنم