2777
2789

از درس خوندن یا نخوندنتون پشیمون نیستید؟؟

اینکه میگن ادمی که درس خوندس عیارش بالاتره درسته؟؟ ارزش ادمی به مدرک و تحصیلشه؟؟
دلم میخواد تو اجتماع باشم و وقتی تویه جمعی بودم حرفی برا گفتن داشته باشم
دلم میخواد دانشگاهمو ادامه بدم(انصراف دادم ،فقط۳ترم رفتم) البته فقط بخاطر مدرکش،نمیخوام تواین دور زمونه بی سواد باشم،حداقل یه مدرک داشته باشم
ولی از اونورم علاقه ای به درس خوندن ندارم،صرفا بخاطر اینکه نگن بی سواده و برای اعتمادبه‌نفس و... رفتم دانشگاه (اگه نرمم میترسم بعدا پشیمون بشم)
بنظرتون درسمو ادامه بدم یا برم یه کار هنری یاد بگیرم،مثل میکاپ یا کاشت ناخن و تو سالن مشغول باشم،و باشگاه رو ادامه بدم و...
یا اول برم دانشگاه؟
پ.ن نمیتونم هم تحصیل کنم هم کار کنم هم باشگاه برم و...،دانشگاه ازاد میرم و واقعا هزینه اینکه همه روباهم انجام بدم ندارم🥲🙄

اگه بخوام ادامه بدم چه رشته ای برم ک اصلااا سخت نباشه و ریاضی نداشته باشه و شهریه اش هم گرون نباشه 😂

من میرسم به هرچی که میخوام:)😍🤍امسال سالِ منه♥️🪞۱۴۰۳ قشنگممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من تحصیلاتو دوست داشتم هنوزم دوست دارم

برام مزیت زیادی داشته هم جایگاه اجتماعیم هم شغلم و هم تجربیاتی ک دارم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
درس خوندم تلاش کردم از جون مایه گذاشتم برگردم عقب بازم میخونم حتی از این بیشتر خدارو شکر میکنم منو ت ...

خداروشکر

الکی بگو مدرک دارم، کی ب کیه . 

من تا قبل از این گرونی ها دوس داشتم با درس ب جایی برسم. خیلی هم تلاش کردم و تاحدودی رسیدم. اما الان میبینم حقوقم از اونی ک درس نخونده کمتره. اعصابم خورد میشه. میگم کاش حداقل زحمت درس خوندن رو نمی‌کشیدم.

من عاشق تحصیلات و درس خوندنم برای همین نه تنها پشیمون نیستم بلکه درون خودم خیییلی افتخار میکنم به مسیری که رفتم

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

همین که انسان باشی کافیه، توی هر حرفه ای بهترین خودت باش، اگه سالن زدی یا هرکاری پیش گرفتی برای خودت حد و مرز تعیین کن، نه از اون طرف بوم بیفت نه از این طرف.

خیلیا درس خوندن و به جاهای بالایی هم رسیدن اما انسان نیستند اون احترامی که مردم بهشون میذارند برای پیشبرد کارشونه وگرنه محبوبیتی قطعا ندارند.

نه من تحصیلاتو دوست داشتم هنوزم دوست دارمبرام مزیت زیادی داشته هم جایگاه اجتماعیم هم شغلم و هم تجربی ...

منم بخاطر تجربیاتی که کسب میکنم و اعتمادبه‌نفسم خیلی دوست دارم برم

اخه این چندترمی ک بودم خیلی بهم کمک کرد

(البته من خوابگاه تاثیر خیلی زیادی واسم داشت نه دانشگاه)