2777
2789
الان فکر کردی با این سن کم ازدواج کنی خیلی خوشبخت میشی نه عزیزم چند سال دیگه که هم سنو سالاتو میبینی ...

بیستو دو مگه کمه بخدا دویت و دخترخاله عمه های من همسنمن ازدواج کردن انقدرم راضین همشوووون میگن خیلی خوبه و... من حسرت میخورم 

الان من سنم خوبه براازدواج؟ ۲۲

ملاک مناسب بودن سن نیس 

یکی براش ۱۸ خوبه یکی براش ۴۰ 

موقعیت و شرایط مد نظرم بود 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیستو دو مگه کمه بخدا دویت و دخترخاله عمه های من همسنمن ازدواج کردن انقدرم راضین همشوووون میگن خیلی ...

اوکی گفتم که من نظرم خودمو گفتم 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

چه رشته ای هستی چرا سرگرمش نمیشی‌مادرت اجازه باشگاا رفتنو نمیده

دیگه ی ززمان از بس گفتم باشگاه دیگه اونم خوشم نمیاد برم دیگه هرچیزی زمان خودش داره ب اندازه قبل مشتاق نیستم 

دیگه ی ززمان از بس گفتم باشگاه دیگه اونم خوشم نمیاد برم دیگه هرچیزی زمان خودش داره ب اندازه قبل مشتا ...

ای بابا ورزش که سن و سال نداره رشته ورزشیو عوض کن برو سره حال میای 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
نه سه بارکنکور دادم هیچ پخی نشدم انقدم خوندم افسردگی گذفتم انقدریییی

ای بابا شاید از زندگیت بیشتر به خاطر رشتت ناراضی هستی ولی خب ولش تمومش کن برو سرکار راستی معلمی دوس نداری از طریقه روانشناسی معلم شی؟

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
ای بابا شاید از زندگیت بیشتر به خاطر رشتت ناراضی هستی ولی خب ولش تمومش کن برو سرکار راستی معلمی دوس ...

ححالمممم از سر و ته روانشناسی و همه چی بهم میخوره من علوم ازمایشگاهی مامایی اتاق عمل پرستاری میخاستم نه روانشناسی اشغال