2777
2789
عنوان

ریفلاکس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 92 پست
خوبه روی خط سبزه خواهرم میگفت هروقت دکتر میبرن میگه دکترش خوبه ،طبق همون نمودار رشدهمن از نزدیک حس م ...

ممنون گلم حرفات دلگرمم کرد انشالله پسر منم خوب بشه دیروز شوهرم میگفت کاش میتونستیم گوشت تنمون بکنیم بهش بدیم گفتم کااش😢😢

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
دقیقا عین پسر من 😢😣

من حاملگی افتضاحی داشتم همش خودمو مقصر میدونم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

3کیلو‌بود باز7روزگی بردم شده بود2800باز 17روزگی بردم شده بود3200الان ک‌دومدهشه4500هست

۳ کیلو که بیشترش باده میخوابه بعدا بچه بعد ۱۵ روزگی تازه وزن اصلیش مشخص میشه  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بیشتر شیر خودمو دوست داره خودمم بدنم ضعیفه شیرخشکم روزی دوسه بار تازگیا عادت کرده میخوره

پس کمکی که بدی وزن میگیره نگران نباش 

عزیزم پسر من تا یکسالگی قرص خورد میتونم بگم تنها چیزی ک یه مقدار بهترش کرد همون قرص بود ک خارجی بود هرروز روزی دوبار صبح و شب میدادم با شیرخشک اپتامیل پپتی ک خب سبک بود پسر من کلا شیرخشک خورد و خیلیم زود غذاخورش کردم اما میگم اونجور ک باید نخورد اما باز بهتر از نخوردنش بود بعد ک قرص رو قطع کردم بازم اشتهای کم شد اما رفاه رفته بهتر شد اما همچنان ب سختی شیرو میخوره شاید باورت نشه ۱۵ ماهشه اما همچنان روی پام میزارمشو تا قطره آخر شیرو خودم ب خورش میدم چون دوست ندارم شیرو قطع کنم اما ریفلاکس برای من پروسه غول مانند داشت اما میگذره گلم 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
یعنی اشتهاش کمه؟

نه گرسنه است ولی ترجیح میده بمیره تا شیر بخوره 😢😣خدایا چرا بچه ی من ؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
خب 17روزگیش 3200بود اول شیرخودمو میدادم سیرش میکرد خوب وزن نمیگرفت چرب نبود دکترش براش شیرخشک نوشت

شاید شیرش بهش نمیوفته چی میدی بهش

نان بهش میدم واسه وزن خوبه؟؟

نان و ببلاک شیرای چربین خوبن من ب پسرم بیومیل میدم عین شیر مادره ریسک نکردم عوض کنم ترسیدم اسهال اینا بشه پسرم کلا شیر خشک میخوره

تا توشکمته کیف کن خواهر بدنیا بیاد انقد استرس نگرانی داری

برام دعا کن سالم بدنیا بیاد لااقل جلوچشممه اینجوری مردم از استرس

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
عزیزم پسر من تا یکسالگی قرص خورد میتونم بگم تنها چیزی ک یه مقدار بهترش کرد همون قرص بود ک خارجی بود ...

وزنش بهتر نشد ؟ افسردگی گرفتم از بس راجب این مسعله فکر کردم متسفانه اطرفیان مراعات حالمو نمیکنن همش نیش و کنایه😔