2777
2789

اولا ۲۲سالمه مامانم میره یک هفته کربلا میگه نبینم سارا بیاری خونه خوشم نمیاد من نیستم دوستت بیاری خونه انگار بیارم چی کیشه😭😭😭😭میگه من دوست ندارم ریختو پاش میکنی میگم مگه بچه ایم جمع میکنیم میگه خوشم نمیاد اصلا میگم من که میرم خونشون میگه نرو  بخدا دار دنیا همین ی رفیق دارم همیشه تنهام انگار پسر میخوام بیارم اینجور میگه قدرم نمیدونه مثل بعضی دخترا پسر نمیارم 😭😭😭خیلییی تنهام همیشه خونم باشگاهم میگه چیه باشگاه میری که گی گرونه و... بازار میرم میگه چرا بیهدف بیرون میری انتظار داره خونه باشم رفیق نداشته باشم بعدم تایچیز بگم میگه با زنداداشت برو بیرون خب من دام نمیخاد بازنداداش برم بیذون دوست ندارم باهاش صمیمی باشم مگه زوره دوست دارم با سارا باشم تا زنداداش بیستودوسالمه دخالت میکنه به ارتباطاتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داریحالا چون مامانت ناراضی هست دوستتو نیار خونتباهاش برو بیروننسبت ب حرف های. مامانتم بی اهمیت با ...

میخوام خودم دار بزنم بخدا خیلی تنهام سه سال پشت کنکور بودم اونم افسردگی بهم وارد کرد قبولم نشدم ی نبرد منو مسافرت توعمرم یکبار کسافرت رفتم

احساس می‌کنم مامانت داره افراط می‌کنه البته به شرطی که تو افراط نکرده باشی! ولی خب در کل سعی کن دوستات رو نیاری خونه‌تون. برای یه مناسبتی مثلا تولد و اینا اشکال نداره‌هاا، ولی اینجوری هم نباشه که زود به زود بیان خونه‌تون. 

چرا این شکلیه

چمیدونم فقط دوست داذه تنها باشم یا بگه بااین نرو بااون برو فلان کن نکن و... من دلممممممممم نمیخاد بازنداداشم باشم و بیاد خونه دوست دارم ساراااااا بیارم مگه زوره اصلا 

میخوام خودم دار بزنم بخدا خیلی تنهام سه سال پشت کنکور بودم اونم افسردگی بهم وارد کرد قبولم نشدم ی نب ...

میفهمم عزیزم 

کنکور ادمو نابود میکنه 

هرچی اوردی امسال برو 

بری دانشگاه روحیه ات خیلی عوض میشه 

بعد کنارش اگه خواستی باز بخون

احساس می‌کنم مامانت داره افراط می‌کنه البته به شرطی که تو افراط نکرده باشی! ولی خب در کل سعی کن دوست ...

تتوعمرش سه بار بیشتر خونمون نیومده کلا مامانم دوست نداره من باهاش بگردم نمیدونم چون شاید بیحجابه و قرتیه اخه ب ما چه حجاب بقیه خودمم بی حجابما اما تو دلش شاید بگه اون بازه سارا متاهلم هست تازه ۲۳سالشه پرستاره

میفهمم عزیزم کنکور ادمو نابود میکنه هرچی اوردی امسال برو بری دانشگاه روحیه ات خیلی عوض میشه بعد کنار ...

روانشناسی میخونم عزیزم رفتم ترم پنجم دارم میگم افسردگیش بامن مونده

منم 20سالمه همینم :/بیخیال فقط خودمونو اذیت میکنیم نمدونم چرا به ما حق انتخاب نمدن یکم احترام قاعل ن ...

😭😭😭😭😭😭چقد بدبختم من ینی مامان توهم مبگه دوستت نیار وقتی خونه نیستم؟  

من: باش فرداش رفیقم خونمونه به یه ورت رفیقت اگه دستش سبک نیس دزدی کنه بیارش

ننهههه پولدارن خیلییی باشخصیته اصلا اینجور نیست دوست چندین و چند سالمه انقدر باکلاسن مامانش دندونپزشکه باباشم استاد دانشگاهه اهل این جرفا نیست 

😭😭😭😭😭😭چقد بدبختم من ینی مامان توهم مبگه دوستت نیار وقتی خونه نیستم؟

مامان من بدتر از اینه بابا :)))))

حتی تو لباس پوشیدن من دخالت میکنه که چی بپوش چی نپوش

الان هم دوستی ندارم ولی اگ یکی میومد ک خوشش نمیومد ازشون میگف نیاد