2777
2789
عنوان

کیا بعد جا انداختن ناف حامله شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 43 پست
در بند بعدی نوشتین فقط بلدین در مورد غیبت مادر شوهر و ...این توهینهموضوع شما هم موضوع همه گیری نیستا ...

بند  بعدیم منظورم شما نبودی  بقیه که انلاین بودن  اخه همه تاپیکا غیبت مادرشوهر خواهر شوهر و جاریه درصورتیکه سایت بیشتر  برای خانومایی هست که میخوان باردار شن مث منه  بدبخت اگ  نگاه کنی  ب تاپیکام کل  تاپیکام درباره  باردار شدنه و مشکلات زنانه س ولی  کسی نمیاد  درست راهنمایی کنه 

بند بعدیم منظورم شما نبودی بقیه که انلاین بودن اخه همه تاپیکا غیبت مادرشوهر خواهر شوهر و جاریه در ...

میدونی وقتی کار آدم گیره به هرچیزی دست میندازه

ولی شما که دوتا بچه دارین یعنی مشکل نازایی برای شما منتفیه

اینکه چرا سقط اتفاق افتاده یا چرا دوباره باردار نمیشین باید بررسی بشه

میشه بپرسم با چه علایمی تشخیص افتادگی ناف دادن برای شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی وقتی کار آدم گیره به هرچیزی دست میندازهولی شما که دوتا بچه دارین یعنی مشکل نازایی برای شما من ...

رفتم پیش متخصص طب سنتی  شکممو  دست  زد گفت نافت خیلی وقته در رفته  من  تو این  چند سال اضافه وزن و حالت تهوعو  دلپیچه هم داشتم گاهی  ولی اصلا درباره در  رفتگی  نافچیزی نمی دونستم بعد امروز  با کلی بادکش  و  ماساژ نافمو  چرخوند گفت  یه جلسه دیگم باید  بیای  بعد گفت  اگ  با این روش باردار نشدی ممکنه از تنبلی تخمدان باشه

رفتم پیش متخصص طب سنتی شکممو دست زد گفت نافت خیلی وقته در رفته من تو این چند سال اضافه وزن و ح ...

میتونم بپرسم شکمت از کی دقیقا شروع کرد به بزرگ شدن؟

چون این نشانه ها که گفتی یعنی شکمت ورم داره

میتونم بپرسم شکمت از کی دقیقا شروع کرد به بزرگ شدن؟چون این نشانه ها که گفتی یعنی شکمت ورم داره

اره دقیقا  یکسال کمتر شده  که  شکمم  بزرگ شده اصلا  شکم نداشتم  قبلش   خانم  طب سنتی هم گفتن ورم داره شکمت

اره دقیقا یکسال کمتر شده که شکمم بزرگ شده اصلا شکم نداشتم قبلش خانم طب سنتی هم گفتن ورم دار ...

احتمال خیلی زیاد دلیل حامله نشدنت همینه

من شکل شکمتون رو ندیدم که بتونم در مورد افتادگی یا عدم افتادگی نافت نظر بدم

ولی اون ورم شکم ممکنه در اثر مثلا تنبلی تخمدان باشه که باعث به تاخیر افتادن حاملگی بشه

احتمال خیلی زیاد دلیل حامله نشدنت همینهمن شکل شکمتون رو ندیدم که بتونم در مورد افتادگی یا عدم افتادگ ...

برنامه  ی ایتا داری  برات  بفرستم ممنون میشم  😢 تنبلی تحمدان درمانش چیه 

پیش متخصص زنان هم رفتی ؟شاید تنبلی تخمدان داری ،چری شکمی هم برای تخمک گذاری مشکل ایجاد می کنه ،چند س ...

اره رفتم  قبلا درباره تنبلی تخمدان چیزی نگفت یادم نیس   برگه سونو واژینالم  چی نوشته بود  ولی  ب تنبلی تخمدان اشاره نکرده  بود  بنظرم کیست  های  ریزی مشاهده میشد بازم دقیق نمیدونم

سن هم خیلی مؤثره و چاقی هم مهمه بعضی عادت ها مثل سیگار و قلیون هم نازایی میاره ،بعضی بیماری ها مثل دیابت برای مرد هم نازایی میاره ،باید حتما پیش یه متخصص زنان بری تا مطمئن بشی هیچ مشکلی نیست ،چند وقت برو باشگاه یا پیاده روی اگه اضافه وزن داری تا مشکلت حل بشه 

ورزش در کل خوبه هورمونات هم منظم میشه

سن هم خیلی مؤثره و چاقی هم مهمه بعضی عادت ها مثل سیگار و قلیون هم نازایی میاره ،بعضی بیماری ها مثل د ...

سنم  ۳۱ هست  قلیونم نکشیدم تاحالا بقیه چیزا دیابت و قند  هم ندارم