دوستان امروز رفتم دکتر طب سنتی گفتن چند ساله که نافت در رفته و کهنه شده دو جلسه باید برم
چند سالیه اقدام برای بچه سومم هستم نمیشه فکر میکنم تخمدانامم ضعیف شده بعد از جا انداختن ناف حامله میشم ایا بیاین یکم درباره این چیزا حرف بزنیم امید بگیرم ... بچه دومم ۹ سالشه بچه اولم ۱۵ سالش یه بار سقط داشتم
در بند بعدی نوشتین فقط بلدین در مورد غیبت مادر شوهر و ...این توهینهموضوع شما هم موضوع همه گیری نیستا ...
بند بعدیم منظورم شما نبودی بقیه که انلاین بودن اخه همه تاپیکا غیبت مادرشوهر خواهر شوهر و جاریه درصورتیکه سایت بیشتر برای خانومایی هست که میخوان باردار شن مث منه بدبخت اگ نگاه کنی ب تاپیکام کل تاپیکام درباره باردار شدنه و مشکلات زنانه س ولی کسی نمیاد درست راهنمایی کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی وقتی کار آدم گیره به هرچیزی دست میندازهولی شما که دوتا بچه دارین یعنی مشکل نازایی برای شما من ...
رفتم پیش متخصص طب سنتی شکممو دست زد گفت نافت خیلی وقته در رفته من تو این چند سال اضافه وزن و حالت تهوعو دلپیچه هم داشتم گاهی ولی اصلا درباره در رفتگی نافچیزی نمی دونستم بعد امروز با کلی بادکش و ماساژ نافمو چرخوند گفت یه جلسه دیگم باید بیای بعد گفت اگ با این روش باردار نشدی ممکنه از تنبلی تخمدان باشه
پیش متخصص زنان هم رفتی ؟شاید تنبلی تخمدان داری ،چری شکمی هم برای تخمک گذاری مشکل ایجاد می کنه ،چند س ...
اره رفتم قبلا درباره تنبلی تخمدان چیزی نگفت یادم نیس برگه سونو واژینالم چی نوشته بود ولی ب تنبلی تخمدان اشاره نکرده بود بنظرم کیست های ریزی مشاهده میشد بازم دقیق نمیدونم
سن هم خیلی مؤثره و چاقی هم مهمه بعضی عادت ها مثل سیگار و قلیون هم نازایی میاره ،بعضی بیماری ها مثل دیابت برای مرد هم نازایی میاره ،باید حتما پیش یه متخصص زنان بری تا مطمئن بشی هیچ مشکلی نیست ،چند وقت برو باشگاه یا پیاده روی اگه اضافه وزن داری تا مشکلت حل بشه