من نتونستم جوابت رو بدم تایپک قفل بود
اولا کشور های دیگه مقدار مهاجرشون اینقدر نیست
دوما ایرانی ها والا اونجا کلی به سود اون کشور کار میکنن و کمتر نژاد پرستی میبینن افغان ها یک درصدی واقعا سود میرسونن تو اون کشور ها ولی خب یه سرچ بزنی میبینی که کدوم کشور ها بیشتر ایرانی ها بدرد شون میخوره
ما هم با اون یه عده افغان قانونی و سود رسان تو مملکت کاری نداریم اون غیر قانونی ها که بیشتر شون دست پرورده طالبانن
هر آشوبی میشه تهش میرسه طرف ملیت افغان داشته نه تنها شما بلکه هر کشور دیگه ای هم بود همین رفتار رو داشتیم
ایران هم خیلی به افغانستان کمک کرده جاش برسه در کنار این دعوا هایی که داریم هر مردم ایران هم مردم افغانستان بخاطر همدیگه از خود گذشتگی میکنن آره فراموش نمیکنیم شهدای افغان رو نور به قبر شون بباره
اما گروه های امداد و نجات ایرانی که در هر موقعیتی به کمک افغانستان میان رو هم فراموش نکنید
ولی اینجوری نمیشه پیش رفت نه به نفع شماست نه ما
تازه هموطنان شما بیشتر توهین میکنن ما حق مونه کشورمونه اعتراض میکنیم چون کلی ضرر رسیده از ته دلم آرزو میکنم اوضاع کشورتون خوب بشه که همه ی افغان ها تو کشور خودشون زندگی کنن و اینهمه جدل پیش نیاد ولی ما به هزار و یک دلیل خواهان اخراج افغان ها هستیم
در کنارش مراقب پروژه های خراب کارانه باشیم چون تفرقه رو در کمین داره
الان اگه جمعیت کم و سود رسان بود که مشکلی نبود
الان عرب های عراق کار میکنن ایران آیا مشکلی پیش اومده کجا دیده شده ایرانی ها به عراقی ها اعتراض کنن؟ یا اونا توهین کنن؟ افغان ها دو قورت و نیم شون باقیه توهین و بی احترامی نا کشورمون حق اعتراض داریم شما نمیتونید مارو بایت اعتراض مون بازخواست کنید حق مونه کشورمون به شما ربطی نداره بحث ما با افغان های داخل کشور خودشون هم نیست