2777
2789
عنوان

بچه نق نقو حساس خسته شدم

690 بازدید | 20 پست

اول از خودمون بگم ک قضاوت نکنید، من و همسرم هردو تحصیل کرده ایم من کلا کار رو گذاشتم کنار از زمانیکه بچه دار شدم چون از نظر من اولویت بچه اس،

دوسال و نیمشه و هرکسی مارو میشناسه میدونه کامل وقف بچه ایم و همش دنبال جاهای جدید واس سرگرم کردن بچه و مسافرت و … ایم

اماااا برخلاف انتظار از بدو تولد گریههه جیغ و نق که همش خودمو راضی میکردم ک کولیک داره خوب میشه ولی نشد

ترسوعه و اصن ب روش نمیاریم این قضیه رو فوقالعاده حسااااس مثلا من تو ماشین یبار گفتم پسرم بشین رو صندلیت یوق تصادف نکنیم کلا هیییی تکرار میکنه: تصادف نمیکنیم؟؟؟ یا نکنیمااا

کلا سر هرچیزی همینقد حساس و میره تو ذهنش 

یا چند وقته تو ی اتاق میره جیغ میزنه میگ ادم وایستاده 😣

میگن دعا بگیر براش 

خیلی سعی میکنم همه چی اوکی باشه ولی اخرش وقتی این حرکات رو میبینم و حرف روانشناسا میگن بچه اینه پدرمادره

اخه دیگ چ کنیم براش؟؟ غریبی میکنه یجا بریم، جیغغغغای بنفشششش گریه و نق بیخود اصن دیگ کلافم

خب عزیزم شاید از اون طرف بوم افتادی ، نتیجه ی توجه زیادی همینه دیگه

اخه بچه های اطرافیانو‌میبینم از بی توجه ای یا اینکه بچه ها رو از همه چی میترسونن از نمکی ممدقلی پلیس و غیره ولی اینقددد ترسو‌ نمیشن دیگ نمیدونم حرف روانشناس گوش بدم یا مث بقیه رفتار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر کوچیکه منم همینطوریه تقریبا. هم ترسوئه هم خیلی نق نقو. یعنی از صبح که بیدار میشه نق زدن و دعوا با برادرش شروع میشه تا وقتی بخوابه. خیلی کم پیش میاد که درگیرش نباشم. پسر بزرگم اصلا و ابدا نق نقو نبود. این یه سره آویزونمونه. شوهرم که کلافه شده از دستش. همیشه میگه خدا صبرت بده با این بچه😅یکی از آشناها بچه‌ش همین شکلی بود. گفت تا 3 سالگی اینطوری بود بعد 3 سالگی یهو خوب شد. نشستم به امید 3سالگی😩

پسر کوچیکه منم همینطوریه تقریبا. هم ترسوئه هم خیلی نق نقو. یعنی از صبح که بیدار میشه نق زدن و دعوا ب ...

والا از بدو تولد بما هم میگفتن تا ۴۰ روز تمومه، بعد تا دوماه باز نشد بعد گفتم دیگ ۶ ماهگییی خوبه خوب میشع 😣😣 نمیشع واقعا

عزیزم پسر منم دقیقا همینجور بود این بچه ها کلا بچه های سختی هستن. نگران نباش بزرگتر بشه بهتر میشه‌. من الان قلق پسرم دستم اومده خیلی اخلاقش بهتر شده. 

کاملا درکت میکنم منم هیچکس درک نمیکرد همیشه خسته و ناامید بودم از دست بچه داری ولی الان ده سالشه واقعا پسر خوبیه. هنوز حساس و زودرنج هست ولی خیلی بهتر شده.

من به دعا اعتقاد ندارم نظری هم ندارم

یه چیزی میگم نترسی نمیخوام نگرانت کنم ولی این بچه ها درصد خیلی کمی اختلال اوتیسم یا بیش فعالی دارن. تاکید میکنم خیلی کم و اصلا جای نگرانی نداره. فقط سعی کن بدونی و درکش کنی هم خودت کمتر اذیت میشی هم بچه نازنینت

اخه بچه های اطرافیانو‌میبینم از بی توجه ای یا اینکه بچه ها رو از همه چی میترسونن از نمکی ممدقلی پلیس ...

ببین تا حالا بهش مسئولیت های کوچیک دادی؟ گوشی یا فیلم‌هایی که باشما نگاه میکنه چه مدلی هستن ، ترسناکن؟ هرچی میگه سریع واسش مهیا نکن ، بزار مزه ی نه رو بچشه ، به قول معروف اینقدر لی لی به لالاش نزار 

والا از بدو تولد بما هم میگفتن تا ۴۰ روز تمومه، بعد تا دوماه باز نشد بعد گفتم دیگ ۶ ماهگییی خوبه خوب ...

من برعکس شما بودم. پسر بزرگم کولیک داشت. تا 100 روزگیش درگیر بودم. بعدش اصلا نق نقو نبود. دومی کولیک نداشت. تا 4ماهگی من اصلا اذیت نشدم به خاطر داشتن بچه کوچیک. ولی از 4ماهگیش اسیر شدم🤦‍♀️

ببین تا حالا بهش مسئولیت های کوچیک دادی؟ گوشی یا فیلم‌هایی که باشما نگاه میکنه چه مدلی هستن ، ترسناک ...

اره خیلی دوست داره کار بهش بگم مثلا سفره بندازه یا همیشه کیک باهم بپزیمظرف بشوریم، من اصلا نمیذارم صحنه ترسناکی ببینه ولی باباش شده تا حالا موفع شبکه عوض کردم یسری صحنه ها رد شه ک توجه میکنم ب صورت بچه حواسش پرته و ندیده

من برعکس شما بودم. پسر بزرگم کولیک داشت. تا 100 روزگیش درگیر بودم. بعدش اصلا نق نقو نبود. دومی کولیک ...

نمیدونم دیگ چیکار کنم دیشب ب اوج خستگی رسیدم و بعد از خوابیدنش نشستم گریه کردم، باورم نمیشه یه بچه نیم وجبی روزگار ادمو ب راحتی میتونه سیاه کنه😂😂

نمیدونم دیگ چیکار کنم دیشب ب اوج خستگی رسیدم و بعد از خوابیدنش نشستم گریه کردم، باورم نمیشه یه بچه ن ...

اصن یه وضی😅

بچه آدمو روانی می‌کنه. من که 2تا پسر دارم کلافه شدم. عین موش و گربه به هم می‌پرن. به هر کسی هم میگم جوابشون اینه: طبیعیه😐

اصن یه وضی😅بچه آدمو روانی می‌کنه. من که 2تا پسر دارم کلافه شدم. عین موش و گربه به هم می‌پرن. به هر ...

واقعاااا طبیعی نیست

من بچه ها ی دیگ رو میبینم با اینکه هیچچچ روش روانشناسی رو براشون انجام نمیدن اوکی ترن

اصن یه وضی😅بچه آدمو روانی می‌کنه. من که 2تا پسر دارم کلافه شدم. عین موش و گربه به هم می‌پرن. به هر ...

واقعاااا طبیعی نیست

من بچه ها ی دیگ رو میبینم با اینکه هیچچچ روش روانشناسی رو براشون انجام نمیدن اوکی ترن

عزیزم بگو چکارایی کردی ک بهتر شد اوضاعت

منم به سختی بزرگش کردم واقعا. ولی میگذره اتفاقا اینجور بچه ها بزرگ که میشن موفق تر میشن.

فقط روش حساس نباش هر کاری کرد فکر کنی مشکل از تربیت شما بوده. بچه ها نود درصد رفتاراشون ذات و اخلاقشونه