بچه ها سلام... خیلی خواهش میکنم حتما پیش تراپیست و رواندرمانگر یا مشاور برید
میدونم بعضیا میگین فقط پول میگیرن، هیچی بلد نیستن یا مثلا دو سه جا رفتیم فلان قدر هزینه کردیم اما فایده نداشته 🥲
ولی یه مقایسه ریز بفرمایید با بحث ناباروری یا مشکلات جسمی مثل خدای نکرده سرطان یا دردهای شدید جسمی
آیا آدم عاقل میگه خب دکتر نمیرم با درد و مریضی کنار میام چون دکترا پول زیادی میگیرن و یا چندتا دکتر رفتم خوب نشدم پس باید از بیماری خدای نکرده بمیرم؟ 😐
نه بلکه آدم از نون شبش میزنه هر دکتری از سنتی صنعتی و دعانویس و... رو امتحان میکنه که مریضیش خوب بشه یا همین بحث ivf که چقدر درد و هزینه و استرس داره ولی همه اینا رو به جون میخرید تا بچه دار بشید😕
من با اینکه افسردگیم شدید نبود اما از نون شب زدم با وجود قسط و بدهی رفتم جای معتبر مشاوره و کلی هزینه کردم چون داشتم زجر میکشیدم و همسر و بچم داشتن اذیت میشدن از حال من. البته یه درصدی خوب شدم اما همینم شکر میکنم خودم خیلی تلاش کردم هنوزم دارم تلاش میکنم
و واقعیت ماجرا رو بخواید، مشاور دلسوز واقعی و بی نقص نیست. معجزهگر هم نیست. خودتون باید بخواید و همت کنید و هر تکنیکی میگه انجام بدین
آره درسته هر مشاوری کاربلد نیست اما بالاخره همشون روانشناسی خوندن و یه چیزایی حالیشونه و رفرنس هاشون یکیه
مثل دکتر دیگه دکتر میرید میگه باید کارایی که میگم انجام بدی دارو بخوری یا مثلا جراحی بشی و... و نظر دکترا فرق داره باهم و باید بگردی خوبشو پیدا کنی و خودتم برای حال خودت پیگیر باشی
و خلاصه قضیه رو جدی بگیرید و هر مشکلی که دارید اعم از افسردگی وسواس اضطراب پارانوئید مشکلات زناشویی و ... حتما دنبال رفعش باشید. چون شما تنها کسی نیستین که قراره آسیب ببینه و پس فردا بچه هاتون خونوادتون حتی اونایی که اطرافتون زندگی میکنن ممکنه از ببماری شما آسیب ببینن
⚠️ تو رو به خدا ببینین برای یه سرماخوردگی ساده دکتر میریم برای خوشگل شدن هزارجور هزینه و درد تحمل میکنیم
درحالی که این جسم یه روز میره زیر خاک همش از بین میره
ولی برای روح و روانمون هیچ ارزشی قائل نیستیم
و خیلی راحت به خودمون ظلم میکنیم
مگه گناه چیه گناه ظلم به خودمون و بقیه است دیگه 🙃
اونا که مذهبی هستن از این زاویه هم نگاه کنین ببینین با رسیدگی نکردن به روح و روانتون با هزینه نکردن برای درمان چقدر ظلم میکنید به خودتون
و اینا همه حق نفس هست
❌️ در آخر اگه به هر دلیلی، واقعا توان مشاوره رفتن ندارید خودتون شروع کنید به خود درمانی
و من با سابقه خود درمانی که قبلا هم داشتم بهتون میگم که چند نکته اصلی داره
یکی اینکه زیاااد افکار و احساساتتون رو بنویسید و زیاد تحلیل کنید. یادتون باشه احساسات به راحتی قابل تغییر نیستن اما افکار قابل تغییرن و فکر روی احساس تاثیرگذار هست 🙂❤️🩹
❌️ درباره تراپی و افسردگی سوالی دارید میوونید بپرسید ❌️