2777
2789

بچه ها سلام... خیلی خواهش می‌کنم حتما پیش تراپیست و رواندرمانگر یا مشاور برید

می‌دونم بعضیا میگین فقط پول می‌گیرن، هیچی بلد نیستن یا مثلا دو سه جا رفتیم فلان قدر هزینه کردیم اما فایده نداشته 🥲

ولی یه مقایسه ریز بفرمایید با بحث ناباروری یا مشکلات جسمی مثل خدای نکرده سرطان یا دردهای شدید جسمی

آیا آدم عاقل میگه خب دکتر نمیرم با درد و مریضی کنار میام چون دکترا پول زیادی میگیرن و یا چندتا دکتر رفتم خوب نشدم پس باید از بیماری خدای نکرده بمیرم؟ 😐

نه بلکه آدم از نون شبش میزنه هر دکتری از سنتی صنعتی و دعانویس و... رو امتحان میکنه که مریضیش خوب بشه یا همین بحث ivf که چقدر درد و هزینه و استرس داره ولی همه اینا رو به جون میخرید تا بچه دار بشید😕

من با اینکه افسردگیم شدید نبود اما از نون شب زدم با وجود قسط و بدهی رفتم جای معتبر مشاوره و کلی هزینه کردم چون داشتم زجر میکشیدم و همسر و بچم داشتن اذیت میشدن از حال من. البته یه درصدی خوب شدم اما همینم شکر میکنم خودم خیلی تلاش کردم هنوزم دارم تلاش میکنم

و واقعیت ماجرا رو بخواید، مشاور دلسوز واقعی و بی نقص نیست. معجزه‌گر هم نیست. خودتون باید بخواید و همت کنید و هر تکنیکی میگه انجام بدین

آره درسته هر مشاوری کاربلد نیست اما بالاخره همشون روانشناسی خوندن و یه چیزایی حالیشونه و رفرنس هاشون یکیه

مثل دکتر دیگه دکتر میرید میگه باید کارایی که میگم انجام بدی دارو بخوری یا مثلا جراحی بشی و... و نظر دکترا فرق داره باهم و باید بگردی خوبشو پیدا کنی و خودتم برای حال خودت پیگیر باشی

و خلاصه قضیه رو جدی بگیرید و هر مشکلی که دارید اعم از افسردگی وسواس اضطراب پارانوئید مشکلات زناشویی و ... حتما دنبال رفعش باشید. چون شما تنها کسی نیستین که قراره آسیب ببینه و پس فردا بچه هاتون خونوادتون حتی اونایی که اطرافتون زندگی میکنن ممکنه از ببماری شما آسیب ببینن

⚠️ تو رو به خدا ببینین برای یه سرماخوردگی ساده دکتر میریم برای خوشگل شدن هزارجور هزینه و درد تحمل میکنیم

درحالی که این جسم یه روز میره زیر خاک همش از بین میره

ولی برای روح و روانمون هیچ ارزشی قائل نیستیم

و خیلی راحت به خودمون ظلم میکنیم

مگه گناه چیه گناه ظلم به خودمون و بقیه است دیگه 🙃

اونا که مذهبی هستن از این زاویه هم نگاه کنین ببینین با رسیدگی نکردن به روح و روانتون با هزینه نکردن برای درمان چقدر ظلم میکنید به خودتون 

و اینا همه حق نفس هست 

❌️ در آخر اگه به هر دلیلی، واقعا توان مشاوره رفتن ندارید خودتون شروع کنید به خود درمانی

و من با سابقه خود درمانی که قبلا هم داشتم بهتون میگم که چند نکته اصلی داره

یکی اینکه زیاااد افکار و احساساتتون رو بنویسید و زیاد تحلیل کنید. یادتون باشه احساسات به راحتی قابل تغییر نیستن اما افکار قابل تغییرن و فکر روی احساس تاثیرگذار هست 🙂❤️‍🩹

❌️ درباره تراپی و افسردگی سوالی دارید میوونید بپرسید ❌️ 

دلتنگ خودمم 

تجربه من از دو سال و نیم تراپی اینه که با وجود اینکه بهتر نشدم ولی اگه نمی‌رفتم الان بیمارستان روانی بودم

هنوزم دارم میرم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من از دو سال و نیم تراپی اینه که با وجود اینکه بهتر نشدم ولی اگه نمی‌رفتم الان بیمارستان روانی ...

خب الحمدلله که از بدتر شدنتون جلوگیری کرد

امیدوارم یه روزی برسه که این حال رو هم پشت سر بذارید

و تلاشتون برای نجات خودتون ستودنیه ❤️‍🩹🌷

دلتنگ خودمم