2777
2789
عنوان

از معاینه میترسم

553 بازدید | 20 پست

قبلا عفونت داشتم رفتم دکتر یه سری دارو داد بهتر شدم ولی الان نشونه های عفونت و میبینم جدا از این خارش هم اضافه شده نگرانم که نکنه رحمم قارچ زده باشه؟؟ 

اگه برم دکتر زنان ممکنه معاینه کنه ببینه قارچ دارم یا نه؟ چون خجالت میکشم ترجیح میدم توی خونه درمان کنم ولی بازم نگرانم

نه معمولا با علائم متوجه میشن و نیازی به معاینه نیست.

از قارچ هم نترس با دارو خوب خوب میشه ایشالا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون اگه بگم احساس قارچ میکنم ممکنه معاینه کنه؟

احساسیه مگه؟!😂😂😂علائمت رو بگی خودش متوجه میشه عفونت از چه نوعیه مگر اینکه دکتره روال کارش معاینه باشه

حالا معاینه هم بخواد اصصصلا ترس نداره که مگه دهنتو باز میکنی ته حلقت رو ببینه دکتر میترسی اینم مث همونه

ببخشید مثال بهتری نبود😅😅😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خارش شدید و قسمت خارجی واژنت رو باز کنی حالت دونه های برفکی یا پنیری میبینی

نمیتونم که بدن خودمو ببینیم 😅مگر اینکه دکتر بخواد ببینه که خجالت میکشم و بشدتتتت میترسم