2777
2789

سلام من تو عقدم و شدیدا نمیتونم جلو زبونم بگیرم مادر شوهرم یچی میگه جوابش میدم  خواهر شوهر میگه جوابش میدم مثلا مادر شوهرم منت سرم میزاشت

که اومدی خونم برات لباس شستم فلان کردم

منم گفتم توهم اومدی خونه من برات غذا درست کردم

حرف خودش چاهه مال من انداخته راه که فلان گفته اینجور بهم و شدیدا کینه ایی هست خدارو شکر دیروز باهاش قط رابطه کردم

سعی کن حرفای مزدمو به یه ورت بگیری

وگرنه پنج سال دیگه تویی و یه کیسه قرص اعصاب و روان

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم زبون درازم و این بنظرم خیلی بده یجورایی حس میکنم بی کلاسم ک سریع عصبی میشم جواب طرفو میدم.

ی بخشی هم ب مرد بستگی داره مثلا جاری من کسی از گل نازکتر بهش نمیگه همچی رو باشوهرش هماهنگ میکنن و ... منتها من نه چون شوهرم مثل شوهراون زرنگ نیست همیشه توپ میفته توزمین من...

من چالش اونجوری ندارم ولی مثلا چون نابارورم و میدونم ک از شوهرم حرف میکشن ک مشکل از کیه و فلان و... یا تو جمع دهن گشادشون باز میکنن برام دعا میکنن منم رفت و امدم کم کردم اونام نمیگن مرده ای یا زنده.دوهفته یبار یکساعت میریم و میایم. ولی خب مرد خوب و باهوش و زرنگ ک خانوادشو همجوره حمایت کنه و اجازه دخالت تو هیچ چیزی ب هیچ کسی نده تمام ماجراست ک متأسفانه قسمت من نشد

همون جوابشونو بده ندی پررو میشن ولی سعی کن حرص نخوری

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من خودم زبون درازم و این بنظرم خیلی بده یجورایی حس میکنم بی کلاسم ک سریع عصبی میشم جواب طرفو میدم.ی ...

ای جانم توهم مثل من نمیتونی جلو زبونت بگیری

چرا دعا میکنن  برات منم شوهرم مثل شوهر توهه خودمم زبون دراز

خودش میگه خودشم از من جواب میشنوه کینه ایی هم هستمادر شوهرم😒

توام کینه ای باش والا ب مادر شوهر نباید رو  داد اصلا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
اره بخدا دوری و دوستی تمام

اره والا خواهرشوهر جاری مادرشوهر همه مث همن

هرکیم میگه خوبم باهاشون ضرر میکنه