2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بدون تعصب زنانه نظر بدین

7257 بازدید | 247 پست

سلام به همه

من و همسرم ده ساله ازدواج کردیم و یه بچه ۴ ساله داریم

من قبل ازدواج خیلی چاق بودم و عمل کردم و ۷۰ کیلو لاغر شدم و باعث شد پوست همه بدنم بشدت شل و افتاده بشه

قبل ازدواج به همسرم گفتم و اون گفت که قطعا مهمه ولی خب یجوری کنار میاد چون از بقیه جنبه ها ما با هم مچ بودیم 

هر دو تحصیلات و شغل و درامد عالی داریم

یکسال قبل متوجه شدم همسرم تماس مشکوک داره اصلا موبایلشو چک نمیکنم و اتفاقی فهمیدم با یه خانوم چند ماه چت کرده اونم چت های نامناسب و بهش گفتم و اونم معذرت خواست و گفت یه دوست دوران مجردیش بوده که خارج از کشوره

یکسال گذشت و من متوجه شدم که همسرم دروغ گفته و اون ادم که زن فوق العاده سطح پایینه که چند سال از همسرم بزرگتره و کارگر همسرمه

روابط من و همسرم از اول سرد بود چون من واقعا جذابیتی نداشتم ولی تو یکسال گذشته به صفر رسید 

میگه با اون خانوم فقط چت کرده چون از بیماری میترسیده 

حالا دوستان من چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید مشاوره و البته که سعی کنید بیشتر به خودتون هم برسید چه جسمی و چه روحی

راستش من خیلی افسرده شدم اخه اون زن خیلی داغونه و اصلا در سطح من و همسرم نیست

من چهره خیلی زیبایی دارم ولی خب بخوام پوستم رو عمل کنم باید همه جامو عمل کنم که واقعا ریسک داره

اگر بخوام واقعی نطرمو بگم که اکر اینطور نباشه به درد نمیخوره تقصیر خودته چون فکر میکنی جذابیت و گرما فقط از ظاهر آدمه بلکه حرارت یک زن از روحشه چند وقت یکبار شوهرتون واقعی بعل کردی؟ گرما به اینه درسته شوهرت اشتباه کرده اما خودت باید درستش میکردی و بکنی با محبت کردن و گرما دادن به رابطتون با حرارت درونت درسش کن

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

خیانت همسرتون رو چیزی نمیتونه توجیه کنه 

باید با خودتون کنار بیایید ببینید میتونید گذشت کنید و باهاش کنار بیایید یا نه 

شما حتی اگه زیباترین و جذاب ترین زن جهان هم باشی مرد خیانت کار کار خودشو میکنه باقیش همش بهونه است

راستش من خیلی افسرده شدم اخه اون زن خیلی داغونه و اصلا در سطح من و همسرم نیستمن چهره خیلی زیبایی دار ...

اشباهت همینه که همه چیو به ظاهر میبینی اون رنی که نیکی داغونه حرارت درونی واسه شوهرت میزاره نه زیبایی ظاهری

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

من خودم به شخصه هرچیو تحمل میکنم غیر خیانت،خیلیم تو زندگیم سختی کشیدم و تحمل کردم ولی به هیچ وجه با خیانت کنار نمیام....حتی اگه شما جسمی دچار مشکل بودی نباید این کارو میکرد،و بیشتر بهونش بوده به نظرم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

یه چیزی هم بگم دقیقا زمانی این زن وارد زندگی همسرم شد که مادر همسرم فوت شد و همسرم تک فرزنده و فوق العاده بهم ریخت

منم چون باهاش سر بودم حوصله نداشتم و اصلا باهاش همدردی نکردم

ما تا بحال جلوی پسرم حتی یه دعوای ساده هم نداشتیمبشدت به من و پدرش وابسته ستبخاطر پسرم مرددم

نمیدونم چی بگم 

به شوهرت بگو دردش چیه

اون بچه سردی بین مامان باباشو میفهمه

تو خونه جلو بچه عشق هم باید وجود داشته باشه ک بچه یادبگیره

واقعن شوهرتو درک نمیکنم

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
راستش من خیلی افسرده شدم اخه اون زن خیلی داغونه و اصلا در سطح من و همسرم نیستمن چهره خیلی زیبایی دار ...

من خودم باشم سلامتیمو بخاطر همسرم به خطر نمیندازم که بخوام عمل کنم جاییمو و کسی که امروز بخاطر موندش مثلا بخوای باسنتو عمل کنی فردا انتظار داره جای دیگتم عمل کنی براش 

از اول که میخواستین ازدواج کنید نباید فقط سطح مالی رو در نظر میگرفتید بر عکس ما خانوما برای  آقایون زیبایی خیلی خیلی  مهمه حتی شاید اولین گزینه برای انتخاب همسر زیبایی باشه براشون شما هم مشاور برو با همسرت حرف بزن ببین مشکل کار دقیقا چیه شاید علتش فقط زیبایی نیست و شما فقط فکر میکنی مسئله اینه