2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بدون تعصب زنانه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 7257 بازدید | 247 پست
نمیدونم چی بگم به شوهرت بگو دردش چیهاون بچه سردی بین مامان باباشو میفهمهتو خونه جلو بچه عشق هم باید ...

همسر مادرم همزمان با این قضیه فوت شد یعنی اول مادرش فوت شد بعد همسرم خیانت کرد

میگه من اون زمان داغون بودم چون تک فرزنده و فوق العاده وابسته بود و تو تنهام گذاشتی

میگه خیانت فقط بودن با کسی نیست وقتی تو دیدی من داشتم جون میدادم اما عین خیالت نبود منم اینکارو کردم تا ازت انتقام بگیرم

خیانت رو واقعا نمیشه بخشید من خودم متاهلمیه روزی بفهمم شوهرم خیانت کرده جدی طلاق میگیرمچون خیلی سخته ...

سر مادرم همزمان با این قضیه فوت شد یعنی اول مادرش فوت شد بعد همسرم خیانت کرد

میگه من اون زمان داغون بودم چون تک فرزنده و فوق العاده وابسته بود و تو تنهام گذاشتی

میگه خیانت فقط بودن با کسی نیست وقتی تو دیدی من داشتم جون میدادم اما عین خیالت نبود منم اینکارو کردم تا ازت انتقام بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر مادرم همزمان با این قضیه فوت شد یعنی اول مادرش فوت شد بعد همسرم خیانت کردمیگه من اون زمان داغون ...

منطقی نیست حرف شوهرت

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من خودم باشم سلامتیمو بخاطر همسرم به خطر نمیندازم که بخوام عمل کنم جاییمو و کسی که امروز بخاطر موندش ...

من خودم قبل ازدواج تصمیم داشتم عمل کنم که با همسرم اشنا شدم و نظرمو عوض کرد حتی وقت عمل هم گرفته بودم

یچیزی یادم رفت بگم که مادر همسرم یکسال قبل فوت شدم و همسرم تک فرزنده و فوق العاده وابسته به مادرش بود و من چون باهاش سرد بودم خیلی اهمیتی ندادم و بعدش خیانت کرد

نمیدونم چه رفتاری درسته واقعا که بهت پیشنهاد بدم 

اگه بمونی و همه چی رو درست کنی باید باخودتم کنار بیای یعنی توذهنت نچرخه که این فلان کار رو کرد و...

اکه هم بری مطمئنا یه داستانایی داری بابت پسرت

خودت خیلی فکر کن ،هیچ کس مثل خودم ادم نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره 

ولی شوهرت هم راست میگه به کسی احتیاج داشته 

منم برادرشوهرم فوت کرد شوهرم خیلی داغون شد ..بااینکه من باهاش همدردی میکردم و کلی دوست داشت که هواشو داستن 

ولی هی میکفت دلم گرفت ..دنبال یه چیزی ام نمیدونم چی دلم میخاد سرگرم بشم 

مام در کنارش کلی اذیت شدیم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

منطقی نیست حرف شوهرت

راستش میترسم دوباره تکرار کنه اخه یکسال قبل هم گفت دیگه قول میده که سمت این کارا نره ولی بعد یکسال متوجه شدم که تو کل اون یکسال منو بازی داده

اون زن یه ادم داغونه و همسر من هم پولداره هم خوشگل و حسابی کارشو بلده تو چت ها دیدم چجوری حرف میزنه

ولی من نفهمیدم با هم رابطه داشتن یا نه چون اگه بفهمم قطعا جدا میشم

راستش من خیلی افسرده شدم اخه اون زن خیلی داغونه و اصلا در سطح من و همسرم نیستمن چهره خیلی زیبایی دار ...

من دقیقا تو شرایط شما هستم و میخوام پوستم عمل کنم خودم از بدنی که برام به واسطه ۶۰ کیلو کم کردن وزن درست شده بدم میاد خیلی زیاد اصلا دوست ندارم تو آینه نگاه کنم فقط من میخوام باردار بشم بعد عمل کنم به حاطر دل خودم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدونم چه رفتاری درسته واقعا که بهت پیشنهاد بدم اگه بمونی و همه چی رو درست کنی باید باخودتم کنار بی ...

خودمو جای همسرم میزارم ما از اول رابطه درستی نداشتیم بخاطر مشکلم همیشه خجالت میکشیدم حتی یکبار لباس خواب نپوشیدم و همیشه تو محیط کاملا تاریک بودیم

انگار تو دلش این قضیه عقده شده و بعد از اینکه من بهش بی محلی کردم به خودش اجازه داده خیانت کنه

میتونست با خیلی ها باشه ولی انگار فقط میخواسته یکی باشه که درکش کنه و باهاش همدردی کنه و این خانوم برای همسرم کار میکرده و از موقعیت سواستفاده کرده

راستش من خیلی افسرده شدم اخه اون زن خیلی داغونه و اصلا در سطح من و همسرم نیستمن چهره خیلی زیبایی دار ...

وقتی اون زنی که با شوهرتون بوده داغونه ، یعنی مسئله اصلا پوست وزیبایی شما نیس ،اگه بود حداقل با یه زن خوشگل و جوون خیانت می‌کرد 

شنیدم کسایی که عمل میکنن حتما باید توی آب راه برن تا این مشکل پوست رو نداشته باشن 

اگه از الان بری مشکلت حل میشه یا نه؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم خوبی ؟ چرا الانهاتو نمیبینی ؟

من تازه عضو شدم 

میخوام بدون تعصب نظر بدین

اینو یادم‌ رفت بگم که قبل این قضیه مادر همسرم فوت شد و همسرم تک فرزنده و کلا بهم ریخت اما من مدام میگفتم تو بچه ننه ای و ادا درمیاری و ...

خودمو جای همسرم میزارم ما از اول رابطه درستی نداشتیم بخاطر مشکلم همیشه خجالت میکشیدم حتی یکبار لباس ...

واحتمالا خودت همینا رو مدام تکرار میکردی که من خجالت میکشم ومن بدم 

آره؟

خیلیا مثل شما هستن ها 

خیلیا انقدر چاقن ولی همیشه میگن شوهرمون اینطوری دوست داره

یا برعکس 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima