2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بدون تعصب زنانه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 7257 بازدید | 247 پست
خب دارید میگید همسرتون کنار حس حقارت داره پس باید یه جوری این حس رو از بین ببره اشتباه شما همینجاس ...

ممنون که وقت میزارین و کمک می کنین

همسرم توقع داره من مطیعش باشم ولی خب توی مشکلات و مسائل واقعا نمی تونه درست تصمیم بگیره

من خیلی سریع مشکلات رو حل و فصل میکنم ولی همسرم نه توانایی حل بحران رو نداره

بنظرم یه ادم بی عرضه میاد خیلی وقت ها 

خیلی ضعیفه مثلا بچه مشکلی پیش بیاد براش فورا بهم میریزه ولی من نه 

اینکه خودمو به حماقت بزنم و منتظر بشم همسرم شاید یه راه حلی پیدا کنه خیلی سخته در حالی که من همون زمان میدونم باید چکار کنیم

ممنون که وقت میزارین و کمک می کنینهمسرم توقع داره من مطیعش باشم ولی خب توی مشکلات و مسائل واقعا نمی ...

هرچی بیشتر توضیح میدین بهتر میفهمم همسرتون چرا با یه خانم سطح پایین ارتباط گرفته شما جایگاه مردانگی رو ازش گرفتید و اون دنبال رسیدن به این جایگاهه 

ببینید متوجهم چی میگید ولی مشکلات شما بخاطر عدم تعادل در زندگیه. جاهایی که موضوع مهمی پیش نمیاد و تصمیم اشتباه خدشه زیادی وارد نمیکنه بذارید همسرتون ابراز وجود کنه و نظر بده نمیگم شما خنثی باشید و نظر ندین 

وانمود کنید نظر اون خیلی براتون مهمه اونم فقط اینو میخاد نمیخاد خودشو تحمیل کنه شما دیدتون اشتباهه که فکر میکنید اینکار یعنی به حماقت زدن

شما در مورد مسائل نظر اونو بپرسید و اگه راه اشتباهی رو گفت بگید این کارم میشه کرد نظرت چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون که وقت میزارین و کمک می کنینهمسرم توقع داره من مطیعش باشم ولی خب توی مشکلات و مسائل واقعا نمی ...

خواهش میکنم من زیاد نمیام نی نی سایت ولی از دیشب بخاطر شما میام چون بنظرم حیف زندگیتون هست و با یاد گیری یه سری مهارت میتونید طعم شیرینی زندگی رو بچشید فرزندتون به یه پدر و مادر گرم و صمیمی نیاز داره ازش دریغ نکنید همسر شما به قول خودتون بوالهوس نیس شما میتونید از تباهی نجاتش بدین و یه زندگی شاد داشته باشید

پس لطفا تلاشتون رو بکنید و دنبال یادگرفتن مهارت های ارتباطی باشید 

یه چیزی هم بگم دقیقا زمانی این زن وارد زندگی همسرم شد که مادر همسرم فوت شد و همسرم تک فرزنده و فوق ا ...

چرا همدردی نکردی. اتفاقا باید خودت رو نشون میدادی. من عموی شوهرم فوت کرد . برا همدردی با شوهرم منم گریه میکردم و سیاه پوشیدم چون به عموش وابسته بود

خواهش میکنم من زیاد نمیام نی نی سایت ولی از دیشب بخاطر شما میام چون بنظرم حیف زندگیتون هست و با یاد ...

من با همسرم صحبت کردم و گفت که من از اول دوستت نداشتم و همون ماههای اول ازدواج پشیمون شدم اما چون مادرش بیمار بوده و می ترسیده که حرف طلاق بیاره و اتفاقی برای مادرش بیفته مجیور شده تحمل کنه 

چرا همدردی نکردی. اتفاقا باید خودت رو نشون میدادی. من عموی شوهرم فوت کرد . برا همدردی با شوهرم منم گ ...

خب ما با هم مشکل داشتیم و قسمت بیشتر دعواهای ما بخاطر وابستگی همسرم به مادرش بود

دیشب با همسرم صحبت کردم و گفت که همون ماههای اول ازدواجمون پشیمون شده ولی بخاطر مادرش تحمل کرده و اگر مادرش نیوده حتما جدا میشده

خب ما با هم مشکل داشتیم و قسمت بیشتر دعواهای ما بخاطر وابستگی همسرم به مادرش بوددیشب با همسرم صحبت ک ...

خودتون و همسرتون چن سالتونه...

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...