2777
2789
عنوان

دانشگاه شریف تهران چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 57 پست
کدوم شهر هستینبچه های م هم تو سمپاد خوندن ولی از هر قشری تو مدرسه بود فکر کنم بچه های فرهنگیان بیشتر ...

اصفهان   منم فکر میکنم همه جوری توشوک هست مشکل از بچه منه  که فقط اون گروه خاص را میبینه و تمام ذهنش پر شده از اینکه من و پدرشو تحقیر کنه و مقایسه کنه  با بقیه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان منم فکر میکنم همه جوری توشوک هست مشکل از بچه منه که فقط اون گروه خاص را میبینه و تمام ذهنش ...

شاید پرتوقع شده 

بعضی بچه ها همش در حال مقایسه هستند باید باهاش صحبت کنی روی توانایی های خودش کار کنه 

اصفهان منم فکر میکنم همه جوری توشوک هست مشکل از بچه منه که فقط اون گروه خاص را میبینه و تمام ذهنش ...

شما رو  اعتماد به نفس بچتون کار کنید و بهش بگین هدف اون تو اون مدرسه درس خوندنه نه مقایسه کردن مسائل مالی 

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

بهش بگو تهش قبولی تو کنکور مهمه.. خیلی از کسایی که پولدار بودنم دانشگاه تاپ نرفتن(درسته شرایط راحت‌تره براشون اما باید خودش بخواد که بخونه) بعدم اگه خیلی ناراحته تلاش کنه دانشگاه خوب رشته خوب قبول شه که بتونه درامد بالا داشته باشه.. بهشم بگو قبولی دانشگاه شریفو نذاشتن تو سینی تعارف کنن بهش.. دوستم با رتبه ۹۱ کامپیوتر شریف قبول نشد رفت امیرکبیر با اینکه استان ما تو بوم تهرانه.. بگو باید تلاش کنه تو زندگیش وگرنه همینطوری بخواد ببینه کی چی داره کی چی نداره که کل فرصتاش از دست رفته

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

بهش بگو تهش قبولی تو کنکور مهمه.. خیلی از کسایی که پولدار بودنم دانشگاه تاپ نرفتن(درسته شرایط راحت‌ت ...

شما اطلاع دارین تا رتبه چند کامپیوتر شریف میشه قبول شد.

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

سلام ببخشید یسوال داشتم

شما همه جا‌گفتید ک ذخیره ها همه قبولن 

من ردیف ۷۲ علوم ازمایشگاهی ام ینی منم قبولم ؟🥲

شما خودتونم ذخیره بودید؟

ولی هنوزم بعضیا میگن همه قبول نیستن من خیلی استرس دارم چون رشته شو دوس دارم لطفا کمکم کنین🥲