کدوم شهر هستینبچه های م هم تو سمپاد خوندن ولی از هر قشری تو مدرسه بود فکر کنم بچه های فرهنگیان بیشتر ...
اصفهان منم فکر میکنم همه جوری توشوک هست مشکل از بچه منه که فقط اون گروه خاص را میبینه و تمام ذهنش پر شده از اینکه من و پدرشو تحقیر کنه و مقایسه کنه با بقیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصفهان منم فکر میکنم همه جوری توشوک هست مشکل از بچه منه که فقط اون گروه خاص را میبینه و تمام ذهنش ...
بهش بگو تهش قبولی تو کنکور مهمه.. خیلی از کسایی که پولدار بودنم دانشگاه تاپ نرفتن(درسته شرایط راحتتره براشون اما باید خودش بخواد که بخونه) بعدم اگه خیلی ناراحته تلاش کنه دانشگاه خوب رشته خوب قبول شه که بتونه درامد بالا داشته باشه.. بهشم بگو قبولی دانشگاه شریفو نذاشتن تو سینی تعارف کنن بهش.. دوستم با رتبه ۹۱ کامپیوتر شریف قبول نشد رفت امیرکبیر با اینکه استان ما تو بوم تهرانه.. بگو باید تلاش کنه تو زندگیش وگرنه همینطوری بخواد ببینه کی چی داره کی چی نداره که کل فرصتاش از دست رفته