2777
2789

بچه هاکسی به تازگی ویروس جدید روگرفته؟همون که علائمش گوارشیه برای بعضیا هم مثل سرماخوردگی شدیده خیلی زیاد شده علتش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یه مدته بینی و گلوم گرفته

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

من نمیدونم این ویروس هست یا ن 

ولی عطسه میکنم بدن درد شدید و درد شکم و دلپیچه با حالت تهوع

البته من مشکل کلیه دارم عادیه درد زیاد داشته باشم ناحیه شکم و حالت تهوع 

نمیدونم اصلا گرفتم یا ن 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

من و دخترم گرفتیم فقط سرفه وحشتناک داره برای ما 

جوری ک انکاعر تمام سینت و گلوت عفونتِ ولی رفتیم دکتر گفت آنتی بیوتیک لازم نیست و عفونت نیست ویروسه فقط ضدسرفه داد

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

نمیدونم همینه یانه اول پسرم گرفت

گلودرپ ویکم تب

بعدم سرفه مخصوصاشب

الان بهتره یکم تک سرفه داره

منم گرفتنم یکم گلودرد وخشکی گلو بعدم گرفتگی بینی

الانم بهترم ولی سه چهاررزوه سردرد مداووم دارم شدید شدید نیست ولی ول کن نیست امپول ومسکن وسرم هم یکی دوساعت بعدش بازشروع میشه حس سنگینی سر دارم

والا میگم نکنهازچیزی دیگه باشه یادندونمه🙄

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

گلودرپ ویکم تب

بعدم سرفه مخصوصاشب

الانم بهترم ولی سه چهاررزوه سردرد مداووم دارم شدید شدید نیست ولی ول کن نیست امپول ومسکن وسرم هم یکی دوساعت بعدش بازشروع میشه حس سنگینی سر دارم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

گلودرپ ویکم تب

بعدم سرفه مخصوصاشب

نمیدونم همینه یانه اول پسرم گرفتگلودرپ ویکم تببعدم سرفه مخصوصاشبالان بهتره یکم تک سرفه دارهمنم گرفتن ...

ارع همینه لامصب من ک واقعا تموم شدم..پسر دوسالم گرفت الان دخترم یکسالشه دیشب احساس کردم گلو درد😪

ارع همینه لامصب من ک واقعا تموم شدم..پسر دوسالم گرفت الان دخترم یکسالشه دیشب احساس کردم گلو درد😪

اخی انشالله چیزی نیست وسبک باشه براتون

مذسی خیالمو راحت کردی والا ازبس شوهرم ایه یاس میخونه گفتم تومور مغزی میگرنی چیزی گرفتم😅

اخی انشالله چیزی نیست وسبک باشه براتونمذسی خیالمو راحت کردی والا ازبس شوهرم ایه یاس میخونه گفتم تومو ...

قربونت عزیزم..اره منم هربار ک سرم تیر میکشید صورتمو جم میکردم شوهرم غر میزد بریم دکتر میترسید نمیدونم واقعا حالمون چجوری بوده ک مردارو ترسونده😂