2777
2789
عنوان

ترس از خوابیدن

128 بازدید | 7 پست

سلام خانما تروخدا چیزای ترسناک نگید همینطوریم میترسم

من خوابم خیلی بد شده روزا میخوابم انقدر شبا خوابی بد میبینم داغون میشم کابوس پشت کابوس

الان اومدم بخوابم یوهو یه صدای بلند بد اومد لرزیدم حالم بده هم بده دیر بخوابی هم خوابیددن من هم بده همش کابوس همش ترس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد سر جهاز اینکه همه میزنن تو سرم چرا عروسی نمیگیری

همون احتمالا اینا ذهنتو خیلی درگیر کردن و باعث آشفتگیت شدن. نگران نباش همه چی به مرور درست میشه:)

الگوی خوابتو اگه میتونی حتماً درست کن چون ساعت خواب خیلی مهمه و نقش داره توی خوابایی که میبینم.

زیاد ذهنتو درگیر نکن توی روز. بنویس. کارایی کن که ذهنت آسوده و تخلیه بشه. حتی اگه حوصله داری صب بعد بیدار شدن و شب قبل خواب مدیتیش کن. از این برنامه ها که فایلای مخصوصشو داره نصب کن تو گوگل پلی.

بایکی که بهش اعتماد داری صحبت کن یا از روانشناسی، مشاوری چیزی کمک بگیر. نیم ساعت پیاده روی برو.

بعد نمیدونم مذهبی هستی یا نه ولی صوت قرآن گوش دادن، نماز خوندن یا به هر شیوه ای باخدا حرف زدن وجود آدمو آروم نگه میداره. همه چیو بسپار به خودش و نگران نباش.

درآخر گلاب یا یه چیز ملایم و طبیعی بو کن.. بوهای آرامش بخشو دست کم نگیر میتونه گل باشه یا عود یا هرچیزی.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

همون احتمالا اینا ذهنتو خیلی درگیر کردن و باعث آشفتگیت شدن. نگران نباش همه چی به مرور درست میشه:)الگ ...

عزیزم مرسی واقعا تو فکر تنظیم خوابم اما اومدم با دوستی ک اعتماد داشتم حرف بزنم یه جور گند زد تو حالم حالا به خاطر همون خوابم نمیبره گفت مثل بیوه هایی بدون عروسی میری شوهرت اگه توانشو نداشت چرا ازدواج کردی 

عزیزم مرسی واقعا تو فکر تنظیم خوابم اما اومدم با دوستی ک اعتماد داشتم حرف بزنم یه جور گند زد تو حالم ...

حقیقتاً هیچ آدمی امن نیست دور و برمون متاسفانه. امن بودن پیشکش.. یکم شعور داشته باشن کافیه. ک آره فلانی درسته شرایطم تعریفی نداره ولی حداقل درک کن و زخم نزن تو یکی!

در هرصورت مراقب خودت و آرامشت باش و ایشالا مشکلتون حل شه:)🌱

ادامه دهنده و ادامه دهنده..