2777
2789

من سه ماهگی دخترم اون‌یکی حامله شدم 

خیلی خوبن با هم خدا رو شکر میکنم پشت سر همن صمیمی و کمک میکنن به هم

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دوس دارین کل جوونیتونو بزارین پای بچهیکمم واسه خودتون زندگی کنین، به خودتون برسینبچه بزرگ میشه م ...

منم دوس ندارم بچه دوم رو داشته باشم اما از تنهایی بچه من میترسم میگم گناه داره کسی رو نداره 

من دوتا به فاصله ی سه سال آوردم اونم تو غربت

کوچیکه ۵ ماهشه

روزی صدبار میگم غلط کردم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم دوس ندارم بچه دوم رو داشته باشم اما از تنهایی بچه من میترسم میگم گناه داره کسی رو نداره

وآقا خیلی تنهایی بچه سخته 

اینکه تنها بازی میکنه هم بازی نداره حوصله اش سر نیره 

بعد میره مدرسه اونجام اجتماعی نیس دیگه بعد بزرگ میشه کسی رو نداره درد دل کنه 

دخترم همیشه میگه مامان تو حرفای متو درک نمیکنی آبجی متوجه میشه واقعا غمخوار همن خیلی خوبه

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
من که اوردم واقعا اولی اذیتم خیلی کرد ازجمله رفلاکس کولیک ولی الان یه دوساله ویه دوماهه دارم خیلی خو ...

سختت نیست ،من بنده خوابمم میگم اگه بعدی بیاد نمیتونم بخابم دیگه این تازه چهار سالش شده

نمیدونم خودت میدونی

یکی توی اطرافیان هست 

دوتا پشت هم آورد 

مامانش می‌گفت دخترم دوتا فقط میخواد

میخاسته دوتا باهم از اب و گل دربیان

تایم زیادی به بچه داری مشغول نباشه 

یه مدتی با دوتا کوچیکاسختی کشید 

باهم بزرگ شدن 

باهم از اب و گل در اومدن

خانومه هم به پشتوانه مادر و شوهرش 

بعدش دانشگاه رفت ،تفریحات و کلاسهای مختلف

و 

منم هی فاصله انداختم اولی بزرگ شه

بعد دومی

خب دوبرابر زمانی که ایشون گذاشت من گذاشتم دوتا با فاصله از اب و گل در بیان

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

دست دست کنی دیگ دلت نمیخواد بیاری من بچم ۸سال شد هی میگم سال بعد سال بعد😁ناراضی هم نیستم البته دختر ...

دقیقا 

من دخترمو که دنیا آوردم با همسرم قرار گذاشتیم تا کلاس سومش اسم بچه ی دوم نیاریم 

سوم شد ما به روی خودمون نیاوردیم 

همینجوری گذشت و  نه من اسم بچه میاوردم نه همسرم 

تا چند ماه پیش که همسرم گفت یکی دیگه بیاریم 

من گفتم ‌کار دارم انشالله سال دیگه، اونم مخالفت نکرد قبول کرد .😁

الان دخترم  دوهفته دیگه ۱۳ ساله میشه