2777
2789

سلام عزیزم 

من رفیقم دوتا پشت سرهم اورد با فاصله یکسال 

یعنی اسیر شده میخاد بره ارایشگاه زنگ میزنه ب من 

چون اینجا کسی رو نداره کارای شخصیشو ب سختی انجام میده 

اگه خونواده ت هستن خوبه راحتی ،من سر پسرم اصلا نفهمیدم کی دوسالش شد چون یا مامانم اینا خونمون بودن یا من اونجا بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نکن، بذار ۴ سال بعد

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

یدونه بچه هم الان زیادیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بزارین یکم بچتون بزرگتر شه بعد، بیشتر محبت ببینه بعد بیارین یکی دیگه وگرنه حسود میشه

حداقل بزارین سه سالش بشه بعد چون بچه دوم بیارین متاسفانه توجهتون میره سمت نوزاد بچه اول اذیت میشه

من الان دوتا پسر دارم به اختلاف سنی. یکسال و ۵ ماه . وقتی دومی رو باردار شدم پسرم ۱۰ ماهش بود 

اولش سخته .ولی الان که بزرگه ۴ سالش شده و کوچیکه نزدیک ۳ سالشه واقعا کیف میکنم .باهم بازی و دعوا میکنن بیرون هوای همدیگه رو دارن 

و دلم سومی و چهارمی هم میخواد ولی متاسفانه حوصله ندارم 

چرا دوس دارین کل جوونیتونو بزارین پای بچه

یکمم واسه خودتون زندگی کنین، به خودتون برسین

بچه بزرگ میشه میره دنبال زندگیش

شما روزای خوبتونو از دست میدین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)