2777
2789

خیر اصلا فکر خوبی نیست چون واقعا سخته بخدا من اگه برگردم عقب عمرا حرفای همسرمو قبول کنم نمونه ش میگفت وای بچه مون داره بزرگ میشه به خواهر برادر نیاز داره یا میگفت اختلاف سنیشون زیاد میشه و از این حرفا الان منم که نابود شدم نه میتونم تنهایی جایی برم نه تو خونه م با آرامش بشینم خلاصه نکن خواهر به فکر سلامت  روح و روان و جسمت باش

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=347778803]سختت نیست ،من بنده خوابمم میگم اگه بعدی بیاد نمیتونم بخابم دیگه این تازه چهار سالش شده[/Qبستگی داره من خودم خیلی اهل خوابم دخترمم کشیده به خودم اهل خوابه خدا کمک میکنه پسرم خیلی از تنهایی دراومده خیلی راضیم

اره برا همین میگم یکی دیگه بیارم ک تنها نباشه

اگه شرایط داری بیار

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
منم دوس ندارم بچه دوم رو داشته باشم اما از تنهایی بچه من میترسم میگم گناه داره کسی رو نداره

اگه واسش وقت بزارین و خوب بزرگش کنین

اصلا تنها نمیمونه. بچه ای که با خانوادش رفیقه

با هم صمیمی ان و بازی میکنن و بهش توجه میکنن

مهد کودک میره، کلاس هنری یا ورزشی میره

با بچه های دیگه در ارتباطه و وقت خالی نداره

عمرا اگه احساس تنهایی کنه. خیلی از بچه ها

اصلا با خواهر برادرشون نمیسازن و حتی

بیشتر از تک فرزندا احساس تنهایی و بی توجهی دارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

گل از منی ک پر تجربه ام تو این مورد بشنو و نکن ظلمه بخاطر دوس داشتن خودت بچه تو داغون کنی

پسرم چهار ماهش بود که دخترمو حامله شدم

پسرم دقیق رفت تو یکسال شب تولدشم بود ک من همون آخر شبش رفتم برای زایمان

هرچند باید ۹ ماهه بدنیا میومد

اما نشد و هشت ماهه اومد

خلاصه ک پسرم انقد عصبیه ک دندون میگیره سرشو محکوم به شیشه میزنع

کلااا بد شده و من فهمیدم از وجود دخترمه

چون یکم بهش محبت میکنیم رنج برمیداره

نکن این کارو دختر خوب 

ای بابا لو رفتم ک🤣

جان خودت نکن

اولش لذت داره

بارداری لذت داره

ناز کردنا لذت داره

به محض زاییدن دیگه شب و روزت میشه مثه قطب شمال و جنوب

نه شب داری نه روز

بعدشم موهاتو میکشی از خستگی😜

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
اگه واسش وقت بزارین و خوب بزرگش کنیناصلا تنها نمیمونه. بچه ای که با خانوادش رفیقهبا هم صمیمی ان و با ...

جالبیش اینحاست وقتی یه بچه بیاری و بگی دیگه نمیخام بچه .  میگن اون یکی جنسیتم مخالفم بیار وقتی پیر شدین عصای دستتون. میشه😁😁

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
اگه واسش وقت بزارین و خوب بزرگش کنیناصلا تنها نمیمونه. بچه ای که با خانوادش رفیقهبا هم صمیمی ان و با ...

اتفاقا پسر من با باباش فوتبال میره پارک ابی میره دریا میره 

با دوستاش تو کوچه میزارم بره ولی چون الان گرم اون تایمی ک تو خونه س میگه حوصله م سر رفته کارتن م دوست ندا م زیاد ببینه

جالبیش اینحاست وقتی یه بچه بیاری و بگی دیگه نمیخام بچه . میگن اون یکی جنسیتم مخالفم بیار وقتی پیر ش ...

برای عصای دست تو پیری باید به فکر پول باشیم

که کارگر و پرستار بیاریم یا بریم خانه سالمندان نه بچه😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اتفاقا پسر من با باباش فوتبال میره پارک ابی میره دریا میره با دوستاش تو کوچه میزارم بره ولی چون الان ...

خواهر برادرم داشته باشه واسش عادی میشه

اونموقع دوتایی باهم حوصلشون سر میره😂

دقیقا من دخترمو که دنیا آوردم با همسرم قرار گذاشتیم تا کلاس سومش اسم بچه ی دوم نیاریم سوم شد ما به ر ...

🤣🤣🤣اره شوهر منم گاهی میپرونه و خودش بیخیال میشه 

اما میدونم بالاخره مجبورم بیارم😩