2777
2789

یا ذاتش درست نیست یا واقعا مشکلی کمبودی چیزی داره

همیشه فکر میکنم چجوری یه دختر و یه پسر با یه نفر میرن تو رابطه و باهاش وقت میگذرونن و میدونن که یه روز میرن؟

درسته هر رابطه ای طولانی مدت نمیشه و به ازدواج ختم نمیشه، ولی اینکه از همون اول اولش بدونی این آدم مناسبت نیست و باهاش رابطه رو استارت بزنی و ادامه بدی و بعدم بگی من از اول گفتم و بخوای خودتو خوب جلوه بدی ته بد ذات بودنه. 

وظیفته راستشو بگی. نباید بیان ازت تشکر کنن که مرسی که بازی ندادی و دروغ نگفتی. وظیفت بوده راستشو بگی.

درسته سریع نباید وابسته بشی ولی چجوری میتونین واقعا؟ دلیل بیارین برام

شاد بوده من اونجا بودم گریه آبغوره من اونجا بودم  میگفت سختی ها بدجور اسونن من اونجا بودم میگفت از تو داغونم من اونجا بودم 

میخواست دوست صمیمی من  اونجا بودم میکرد تو دل غریبی  من‌اونجا بودم میگفت کمکم کو من اونجا بودم 

ما واسه سرگرمی بودیم و چت یهو قصدمون ازدواج شد پافشار ترین خواستگارم شده بعد محرم صفر عقدمونه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سه تا رابطه محض سرگرمی داشتم

خب هدفم یادگیری بود و این که کنجکاو بودم ببینم چطوریه

بعدم چیز خاصی نیست که

خیلی از روابط هم به قصد ازدواج شروع میشن و بعد شکست میخورن

اتفاقا به نظر من یه دختر زرنگ هیچ وقت اولین دوس پسرش نباید عشقش باشه،باید اول یه مهارتایی کسب کنی بعد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من سه تا رابطه محض سرگرمی داشتمخب هدفم یادگیری بود و این که کنجکاو بودم ببینم چطوریهبعدم چیز خاصی نی ...

فکر نمیکنم احساسات بقیه انقدر بی ارزش باشن که بخواین از طریقش تجربه کسب کنین! خودتونو توجیه نکنین

کسی نمیگه اولین دوست پسر باید به ازدواج ختم بشه! ولی اینکه از اول بدونین هیچ جوره دوست ندارین بخشی از آیندتون باشه و باهاش وقت بگذرونین اوج... حتی نمیدونم بگم اوج چیه

حماقت؟ بد بودن؟

تبریک میگم خب میشه بگین اول رابطه چی تو ذهنتون بوده که میگفتین فقط سرگرمی؟

هیچی گفتیم بیکاریا باهم چت کنیم و درد و دل یهم دیدیم اخلاقمون شبیه بهمه علاقه هامون تصمیم گرفتیم همو از دست ندیم بهم برسیم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

وات؟

خودش خواسته با هم باشیم با اینکه من گفتم رابطمون جدی نمیشه در نهايت اونم چون خیلی منو دوست داره قبول کرده منم موندم این وسط چیزی نمیدونی قضاوت توهين نکن

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.