نسترن_۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8787 عنوان هیچوقت فک نمیکردم عمر ازدواجمون فقط هشت ماه باشه 10510 بازدید | 126 پست داستان از اونجایی شروع میشه که خواهر شوهرم تو گوگل سرچ میکنه برای یادگیری یه هنر( لطفا نپرسید نمیتونم توضیح بدم برای شناسایی) و پیج و اسم من براش باز میشه خلاصه ثبت نام میکنه و از این طریق با من صمیمی میشههستید بگم؟ یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔 1403/05/06 | 01:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نی_نی_یار_مهربون عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1054 من هستم این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4108 بفرمایید علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
نسترن_۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8787 خلاصه اینکه ایشون شدن هنرجوی من و یه جورایی رفیق شد و باهام حس صمیمیت ایجاد کرد رفت و امدش به محل کارم زیاد بود چرب زبون بود و با سیاست یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
catherine_the_great عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 1429 وقتی از اول کامل نمی نویسید مطمعن میشم هدفتون فقط پر بازدید شدنه . حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
نسترن_۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8787 من یه دختر ساده شمالی اما اینا خونوادگی اصالت تهرانی و بسیار باهوش و زرنگ خواهرشوهرم تازه کوچ کرده بود شمال و فکر این بود یه هنر یاد بگیرهکه با من آشنا شد بگذریم … روز اخر کلاسش که تموم شد پیام داد نسترن جون مدتیه میخام چیزی بگم روم نمیشه یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
dokhtarpaiez7 عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 624 خلاصه اینکه ایشون شدن هنرجوی من و یه جورایی رفیق شد و باهام حس صمیمیت ایجاد کرد رفت و امدش به محل کا ... خب بقیه اش؟
دختری_بلند_پرواز_هست عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 1385 لایک ۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار میکنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
نسترن_۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8787 دخترا حالم بده عضویتمم الان نیست که بگید دروغه اگه باور دارین بمونین بخونید و برام خواهرانه کمک کنید اگه نه که وقتتون رو نمیگیرم یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔