2777
2789

اگه دوست دارین یه کار تو منزل و با گوشی خودتون داشته باشین و با محتوا نویسی اشنا هستید لطفا پیام بزارید تا راهنماییتون کنم

شرکت کارو اقدام به جذب نویسنده کرده 

هیچ هزینه ای هم قرار نیست پرداخت کنین

اگه جایی مشکلی هم داشتین اموزشش به شما به صورت رایگان داده میشه 

بابت هر محتوای ۱۰۰۰ کلمه ای هم مبلغ ۴۰ هزار تومان بهتون تعلق میگیره و به صورت ماهانه باهاتون تسویه میشه 

ماه اول برای اینکه تازه وارد مجموعهشدین برای جلب اعتماد ۱۵ روزه باهاتون تسویه میکنیم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوانینش رو نمی‌دونم ولی احساس می‌کنم توانایی نوشتن دارمآیدی برای تلگرامه؟

بله 

پیام بزارین یک نمونه ازمایشی براتون ارسال میشه انجام بدین اگه توسط کارشناس تایید شد عضو گروه میشین

با محتوا نویسی آشنا هستید؟تمایل داشتید به این ای دی پیام بدین تا راهنماییتون کنمRDina2

من توی نوشتن  و محتوا نویسی عالی هستم. 

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
نه .آیدی برا کدوم برنامه ای؟

عزیزم باید با محتوا نویسی اشنا باشین و نوشتارتون خوب باشه 

ایدی برای تلگرامه اگه تمایل دارین پیام بزارین یک نمونه ازمایشی براتون ارسال میشه انجام بدین تایید شد عضو گروه میشین

با روزی پنج ساعت کار کردن تقریبا ماهی چقدر میشه درامد داشت(تقریبی)

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

من سه سال بیشتر محتوا نویسی انجام دادم ولی شرکت شما خیلی کم حقوق میده ها 😐 الان نرخ برای مبتدی ها کلمه ای ۶۰ تومنه حداقل 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️