2777
2789
عنوان

انسانی یا تجربی

171 بازدید | 12 پست

به انسانی علاقه دارم اما برای رفتن به تجربی هم از لحاظ درسی مشکلی ندارم . اما برای این دو دلم که اگر برم انسانی تا آخر یه جورابی باید همونم ادامه بدم و سخته بیام رشته های دیگه و انتخابام یهجورایی محدودتره ولی از تجربی میشه راحت‌تر رفت انسانی هارو اگر خواستم و تجربی هارم دارم و یکیم چون  دوست دارم توی کلاس با دانش اموزان سطح  بالاتر باشم انگار تجربی بهتره و میگم انگار مثلا تو. انسانی خیلی دور میشم از یسری درسا اذیتم نکنه بعدا.  باز از یه طرف میگم نکنه تو تجربی کم بیارم . نمی‌دونم چیکار کنم 

اگ خیلی پولدار و با اراده ای و یه نیمچه پارتی ام داری بیا تجربی

وگرنه نیا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین بستگی داره توی دانشگاه چه رشته ای میخوای بخونی؟ بر اساس اون باید انتخاب تجربی انسانی کنی

خب رشته های انسانی رو دوست دارم ولی میگن بعدا نکنه پشیمون بشم از انسانی ها

خب رشته های انسانی رو دوست دارم ولی میگن بعدا نکنه پشیمون بشم از انسانی ها

ادم ممکنه پشیمون بشه اون موقع میتونی تغییر رشته بدی اگر به ذشته عای انسانی علاقه داری خب پس انسانی بهتره برات بعدم الان توی انسانی رشته های خیلی خوبی هست روانشناسی حقوق مدیریت 

هدفت چیه خب

میخای وکیل شی،معلم شب برو انسانی

میخای دکتر شی ،پرستار شی،معلم علوم شی برو تجربی

میخای مهندس شی ریاضی 

میخای مزون باز کنی برو طراحی دوخت 

میخای حسابدار شی حسابداری 

همینقدر ساده:

تجربی هم باید سهمیه ای پارتی ای چیزی داشته باشی خیلی بهتره .

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A