2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار سقط داشتم اولش با خون کم درحد چندقطره شروع شد. بعد زیادشد و بچه افتاد. حتی قبل از خونریزی زیاد رفتم آمپول زدم وشیاف و استراحت مطلق ولی بازم افتاد.

فردا حتما برو پیش دکترت برات آمپول بزنه اگه درحال سقط بودی خدای نکرده. انشالله که بمونه برات

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
برم بیمارستان چکار میکنه ابجی از کجا میفهنه چیزی شده یا نه

سقط اول خونریزی کم‌کم زیادمیشه بیشتر و بیشتر میشه تا اینکه یکباره یه توپ خونی بزرگ ازت خارج میشه با خون زیاد 

توصیه میکنم فوری یک لیوان آب سرد با سه قاشق نشاسته حل کن سر بکش و استراحت کن

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

چیزی نیست بابا نترس ولی دیگه استراحت کن تا ۹ماه توروخدا آیت‌الکرسی و ۴قل بخون خدا مهربونه

جنسیت بچتون مشخص شد؟

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
به خدا دارم به عقل مادرش فک میکنمآخه یه زن باردار اونم سه ماه چه جور ۸ تا پتو بشوره

بعضی مادر ها نمی‌دونم چیه تو مغزشون

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..