بیاین یه کم متنهای قشنگ و بامزه بخونیم حال دلمون خوب بشه. اینا ممکنه حرف دل یا خاطره خیلیامون باشه و باهاشون همذات پنداری کنیم.
با اجازه مدیر کانال تلگرام آقای قاضی که این متنهای کوتاه جالب رو توی کانالشون گذاشتن:
* آقا بال دختراتون رو نچینید.
دعای خیرتون دعای شوهرکردنشون نباشه.
هزار اتفاق میتونه خوشبختشون کنه که ازدواج قطعا یه دونه از اونا نیست حتما.
* دایی ما رفته از آقای همسایه اجازه گرفته برا خواستگاری، آقای همسایه هم گفته ما یه خانوم داریم تو خونه که زن منه؛ اگه اجازه میدی زنم بمونه.😂
داییمون رو با آب قند سرپا نگه داشتیم😂
* کلی فشار میارن که ازدواج کن!
ازدواج میکنی؛
کلی فشار میارن که یک بچه واسه استحکام زندگی بیار!
بچه دار میشی؛
وقتی که از پسِ هزینه ها برنمیای و ناعدالتی میبینی شروع به اعتراض میکنی!
بعد میگن: تو زن و بچه داری به فکر اونا باش!
کیا؟
همونایی که فشار میاوردن بهت!
برای خودتون زنجیر نبافید.
* وضعیت شبای من اینجوریه که اول به پسرم شب بخیر میگم و میبوسمش، بعد دوساعت تلاش دخترمو میخوابونم، بعد که آماده میشم بخوابم یهو میبینم یه مرد گنده با چشمای باز بهم زل زده 😐
* شوهرم کنترل تلویزیون رو باز کرد درستش کنه، خرابترش کرد. گیر داده میگه از کارخونه خراب بود. میگم اینو ما ۸ ساله استفاده میکردیم خراب نبود عصبانی شد وسایلشو جمع کرد رفت بیرون. فکر کرد من ندیدم یواشکی کنترلو گذاشت جیبش برد بده تعمیرکار درستش کنه 😏😂
* مرده داشت زنشو تو خیابون کتک میزد،
رفتم مرده رو گرفتم،
زنه بهم گفت اقا تو دخالت نکن 😶
* رفتم داروخانه دستمم روی لپم،
دختره گفت دندونتو پر کردی اذیتی؟ گفتم دوتا رو باهم جراحی کردم.
یه آقاهه پشت سرم شنید گویا،
داروهامو که گرفتم گفت برسونمتون خونه حالا که دندون درد دارید.
آقایون خیر مدرسه ساز همیشه در صحنه😂😂.
* یه چیزی که در مورد اکثر پسرا صدق میکنه اینه که وقتی تو رابطه نیستن سگ بهشون نگاه نمیکنه؛ حتی اگه خیلی خوب باشن؛ اما به محض اینکه وارد رابطه میشن از در و دیوار دختر خفن میاد سمتشون. اینطوری که مثلا ممکنه جنیفر لارنس به گلممد از توابع الیگودرز که متاهله، پیشنهاد بده.
*رفتیم مهمونی خونهی خالهم دیدیم بچهشون عین ابر بهار داره گریه میکنه،
پرسیدیم چی شده مریضه پسربچهتون؟ گفت نه خورشت کرفس بار گذاشتیم برا اون داره گریه میکنه،
ما هم به اتفاق خونواده زدیم زیر گریه.
اگه دوست داشتین و براتون تکراری نبود، بگین تا بازم وقتی برگشتم بذارم.