2777
2789
عنوان

حرفهای دل

668 بازدید | 5 پست

بیاین یه کم متنهای قشنگ و بامزه بخونیم حال دلمون خوب بشه. اینا ممکنه حرف دل یا خاطره خیلیامون باشه و باهاشون همذات پنداری کنیم. 

با اجازه مدیر کانال تلگرام آقای قاضی که این متنهای کوتاه جالب رو توی کانالشون گذاشتن: 

* آقا بال دختراتون رو نچینید.

دعای خیرتون دعای شوهرکردنشون نباشه.

هزار اتفاق میتونه خوشبختشون کنه که ازدواج قطعا یه دونه از اونا نیست حتما.

* دایی ما رفته از آقای همسایه اجازه گرفته برا خواستگاری، آقای همسایه هم گفته ما یه خانوم داریم تو خونه که زن منه؛ اگه اجازه میدی زنم بمونه.😂

داییمون رو با آب قند سرپا نگه داشتیم‌😂 

* کلی فشار میارن که ازدواج کن!
ازدواج میکنی؛
کلی فشار میارن که یک بچه واسه استحکام زندگی بیار!
بچه دار میشی؛
وقتی که از پسِ هزینه ها برنمیای و ناعدالتی میبینی شروع به اعتراض میکنی!
بعد میگن: تو زن و بچه داری به فکر اونا باش!
کیا؟
همونایی که فشار میاوردن بهت!
برای خودتون زنجیر نبافید. 

* وضعیت شبای من اینجوریه که اول به پسرم شب بخیر میگم و میبوسمش، بعد دوساعت تلاش دخترمو میخوابونم، بعد که آماده میشم بخوابم یهو میبینم یه مرد گنده با چشمای باز بهم زل زده 😐 

* شوهرم کنترل تلویزیون رو باز کرد درستش کنه، خرابترش کرد. گیر داده میگه از کارخونه خراب بود. میگم اینو ما ۸ ساله استفاده میکردیم خراب نبود عصبانی شد وسایلشو جمع کرد رفت بیرون. فکر کرد من ندیدم یواشکی کنترلو گذاشت جیبش برد بده تعمیرکار درستش کنه 😏😂

* مرده داشت زنشو تو خیابون کتک میزد،

رفتم مرده رو گرفتم،

زنه بهم گفت اقا تو دخالت نکن 😶 

* رفتم داروخانه دستمم روی لپم،

دختره گفت دندونتو پر کردی اذیتی؟ گفتم دوتا رو باهم جراحی کردم.

یه آقاهه پشت سرم شنید گویا،

داروهامو که‌ گرفتم گفت برسونمتون خونه حالا که دندون درد دارید.

آقایون خیر مدرسه ساز همیشه در صحنه😂😂. 

* یه چیزی که در مورد اکثر پسرا صدق میکنه اینه که وقتی تو رابطه نیستن سگ بهشون نگاه نمیکنه؛ حتی اگه خیلی خوب باشن؛ اما به محض اینکه وارد رابطه میشن از در و دیوار دختر خفن میاد سمتشون. اینطوری که مثلا ممکنه جنیفر لارنس به گل‌ممد از توابع الیگودرز که متاهله، پیشنهاد بده. 

*رفتیم مهمونی خونه‌ی خاله‌م دیدیم بچه‌شون عین ابر بهار داره گریه میکنه،

پرسیدیم چی شده مریضه پسربچه‌تون؟ گفت نه خورشت کرفس بار گذاشتیم برا اون داره گریه میکنه،

ما هم به اتفاق خونواده زدیم زیر گریه. 

اگه دوست داشتین و براتون تکراری نبود، بگین تا بازم وقتی برگشتم بذارم. 

ای بسا آنکس که نمی‌داند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»

* خونه‌شون رو بردن نیاوران، گفتم چند؟ گفت نمیدونم به خدا شوهرم خرید و کارا رو کرد.

به این میگن شوهر کردن، نه که قسطای شوهر رو هم تو بدی. 

* بیشتر اشتباهاتم به خاطر اون «نه بابا این چه حرفیه؟ وظیفه‌م بوده»هایی بوده که گفتم در حالی که واقعا لطف بوده.

* ‏خانوم پرادعای فامیل تو گروه فامیلی نوشت: واقعا بچه‌های شما نسل جدید قراره چی بشن! یه مشت بهونه‌گیر توقعی تحویل جامعه می‌دید. داشتم می‌گشتم دنبال جواب واسش که نوه‌ی خودش نوشت: همین شما خوبی که چهار تا عقده‌ایش رو تحویل جامعه دادی.

فعلا سکوت وهم‌انگیزی گروه رو فرا گرفته.

* هلو انجیری خودشم نمیدونه داستان چیه.

* ارزش فرهنگی و فضیلت شخصیتی رو باید به این بدونیم که بعد از مرگ عزیز، فرد به سرعت به روال عادی زندگی برگرده و بتونه به کارهاش برسه و بخنده و شاد باشه.

ولی برای ما هرچه طرف بعد از مصیبت بیشتر داغون بشه و طولانی‌تر افسرده باشه، محترمتره. 

* آقا بیاین بگین چجور روزی هشت لیوان اب میخورین؟! من هی میخورم هی میرم دستشویی! این فایدش در چیه؟! داره تمام تایم مفید زندگیم تو دستشویی میگذره. 

* شمام اینطورین که نه درس میتونید بخونید، نه زبان، نه پارتنر دارید, قند رو هم نتونستید حذف کنید، پولم که نتونستید سیو کنید، پس دقیقا داریم چه غلطی میکنیم؟!(((= 

ای بسا آنکس که نمی‌داند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»

* دخترا وقتی از نبود دوست پسر و رابطه خوب میگن، منظورشون یه جنتلمن و آدم متعهده، نه یه حیوون خونگی که برا همه واق واق می‌کنه.

* کافه، استوری گذاشته که برای سفارش سوشی از سه روز قبل اطلاع بدید. اطلاع بدیم که چیکار کنی؟ ماهیارو نپزی؟ 

* واقعا آشپزی به نظرم نادیده گرفته شده. فداکاری بشریته، کلی وقت می ذاری، سر پا وامیستی، آخرم یکی ظرف ۱۰ دقه زحمت ۴ ساعته تو رو می خوره کامنت منفیم میده 🤦‍♂️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

* دیدین وقتی آدم میره حموم، یه گاو هم هم‌زمان میره دستشویی و آب رو اونقدر باز میکنه که هم آب سرد میشه و هم فشارش کم میشه؟

من اون گاوم.

* عزیزم ما خیلی تفاهم داریم، ‏جفتمون از همدیگه خوشمون نمیاد.

* دوست و دشمن از اونجایی مشخص میشه که یکی میگه تپل شدی، اون یکی میگه چاق شدی.

* پسرک از موز و ترشی متنفره. بهش میگم فرض کن رفتی فضا و سفینه‌ت تو یه سیاره‌ای خراب شده که دیگه نمیتونی درستش کنی. سیاره میمونها که فقط موز دارن با ترشی. تو چی میخوری؟ میگه میمونها رو!

* تا حالا شده بشینید واسه آرزوهاتون گریه کنید؟
واسه اون چیزی که میتونست بشه و دیگه هیچوقت نمیشه.