2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد💍

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 49 پست
اگر گرفت شما هم تمکین گرفت برید زندگی کنید مجبور برای شما هم خونه تهیه و حق و حقوق شا رو بده مجبور م ...

اخه حکم عدم تمکین منو هم گرفته چون ترک کردم خونه رو 

اصلا نمیتونم برگردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا،پسر عموی شوهرم حکم ازدواج مجدد گرفت تا بیشتر زنشو اذیت کنه و انقد طفلکو زجرش داد تا مهریشو بخش ...

خب بگیره هزارتا زن بگیره پچیزی هم واسه من ارزش نداره که با این چیزا اذیت بشم

من مهریه ام تو مرحله اجرائیه اس آخه

بخششی هم در کار نیست 

نه وکیل ندارم البته خودم از کارای دادگاه سردرمیارم بی تاثیر نیست پاییز هم میشم ترم اول رشته حقوق زند ...

شما میدونی اگه از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیره به من وکالت در طلاق میدن یا نه؟! با توجه به اینکه من تمکین هم نگرفتم و محکوم به تمکین شدم ولی تمکین نکردم...

دقیقا،پسر عموی شوهرم حکم ازدواج مجدد گرفت تا بیشتر زنشو اذیت کنه و انقد طفلکو زجرش داد تا مهریشو بخش ...

یعنی اگه از  دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیره واسه زن طلاق گرفتن سخت تر میشه؟

شما میدونی اگه از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیره به من وکالت در طلاق میدن یا نه؟! با توجه به اینکه م ...

عزیزم مهریه درهرصورتی حق زنده درصورتی می‌تونه حکم مجدد بگیره که تکلیف مهریه مشخص شده باشه چقدر مهریه داری

عزیزم مهریه درهرصورتی حق زنده درصورتی می‌تونه حکم مجدد بگیره که تکلیف مهریه مشخص شده باشه چقدر مهریه ...

خب مهریه ام تو مرحله اجرائیه اس 

ولی اینم دادخواست داده فعلا

خداروشکر راحت میشی دیگهمیتونم بپرسم پروسه طلاقت چندسال طول کشید؟توافقی بودین یا به خواست شما بود؟

درخواست طلاق ندادم مهریه مو گذاشتم اجرا قانونی 5ماه اقدام کردم ولی یکسال و نیمه باهاش زندگی نمیکنم