2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد💍

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 49 پست
اخه حکم عدم تمکین منو هم گرفته چون ترک کردم خونه رو اصلا نمیتونم برگردم

شما وقتی حکم ازدواج مجدد و حس کردی می‌خواد زن بگیره  مجدد برگرد . چند وقته جدا شدید !؟ و چرا اصلا ! و مهریه و نفقه … ؟. اقدام کردید 

🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴ سکهوکیل دارم تا حالا دادگاه نرفتمدادخواست طلاقمو هنوز نداده وکیلم نمیدونم چرا دست دست میکنه واسه ...

میتونم بپرسم چقدر برای مهریه وکیل هزینه دادید !؟. و اینکه برای طلاق هزینه جدا بهتون گفت ؟!    همه باید اول اش مهریه رو اجرا بزارن تا مرد مجبور ب توافق بشه اگر توافق نکردن مهریه میبرن و دلایل طلاق داشته باشید راحت میتونید طلاق ام بگیرید 

🕊
شما وقتی حکم ازدواج مجدد و حس کردی می‌خواد زن بگیره مجدد برگرد . چند وقته جدا شدید !؟ و چرا اصلا ! ...

نمیتونم برگردم اصلا صلاح نیستش

۸ماهه ازدواج کردیم و ۷ماهه برگشتم خونه پدریم