2777
2789
عنوان

با ادم فضول چکار کنم

125 بازدید | 10 پست

یه فضول که خودش ه،رزه به تمام معناست و توازش همجا هست بهم میگه چرا بیوگرافیات عاشقانست؟ لابد کسی هست که براش بیو میزاری بیو رو‌موقعی میزارن که با کسی باشن مثل همون موقع که من با فلانی بودم که بیو عاشقانه میذاشتم😐😐😐😐

قابل توجه من بیو عاشقانه و قند و شکر نمیزارم مثلا متن اهنگ میزارم مثلا احتیاج دارم به تو به گفتن از حالم به تو کسی تو زندگیم نیست ولی رو یکی چند ساله کراشم فقط همین:

یه جپاب دندون شکن محکم میخوام فحشم باشه عیب نداره

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو:+بتوچه ک*صکشششش and بلاککک

نه طرف نزدیکه نمیشه بلاکس کرد یه جواب محکم میخوام که سرش تو کار خودش باشه

بهش میگم کن نه کاری به کارت دارم نه کاری به کارم داشته باش 

میگه تو کار نداری ولی من کار دارم بهت😐😐😐😐

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

نه طرف نزدیکه نمیشه بلاکس کرد یه جواب محکم میخوام که سرش تو کار خودش باشهبهش میگم کن نه کاری به کارت ...

بگو طبیعیه که دوست داری با یه ادم با لولی مثل من ارتباط داشته باشی ولی من ترجیح میدم تو زندگیم کمتر با ادمای کص*خلی مثل تو ارتباط داشته باشم💆🏻‍♀️

خب نزدیکه روانی رو 😐😅

پس تف کن توروش بگو زنیکه سل.یطه کمترسرتو تو زندگیم کن

برو به هر.زگیت برس بعد بیا واسه من نظر بده اصلا با کسیم

توروسننه چی به تو میرسه این وسط کاپ ع.ن طلایی