2777
2789
عنوان

پسر بچه تو باشگاه زنونه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه که نداره،اما برای خود اون بچه خوب نیست.البته شاید بعضیا مجبور میشن با خودشون ببرن بچشونو

اتفاقا هیچ مشکلی پیش نیومده ن برا من ن برا بچه ن بقیه خانوما خداروشکر 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من ب تمام و شروعش کاری ندارم کلی گفتم ۴ ۵ ساله خیلی کوچیکه هنوز بعدم ۵ سال تمام همون ۶ ساله حالا یس ...

بچه ۶ ساله پیپیشو نمیگه؟؟؟منظورم این بود که درمورد بچه یکی دوسال حرف نمیزنی که میگی پیپی هم نمیگه.

کلا پسر بچه ۵ساله نگاه جنسی نمیتونه داشته باشه ولی خب براش عجیب و جدید مثلا ممکن مامان خودش اون شکلی نپوشه یا همه رو تو خیابون یه جور دیگه دیده جدید باشه 

بعضی دختربچه هام میان زیاد نگاه میکنن کنجکاوی 

شماها زیادی ذهنیتتون خرابه به همه چیز

درحال ساخت ....:)

بعضی باشگاها اتاق کودک دارن

همه ک ندارن 

من سمت معلمم ی جای نسبتا خوب مشهد تا این ۴ سال ۱۰ تا باشگاه به بالا عوض کردم فقط یدونه تو صیاد اتاق کودک داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
فقط اینایی که دارن دفاع میکننیعنی آدم توی باشگاه زنونه هم نباید آرامش داشته باشهچخبره جای پسر بچه تو ...

همونو بگو کلاس نقاشیم میری ماماناشون دستشون گرفتن آوردن همهههه جا بایدباشن انگار

بچه ۶ ساله پیپیشو نمیگه؟؟؟منظورم این بود که درمورد بچه یکی دوسال حرف نمیزنی که میگی پیپی هم نمیگه.

الان مشکل شما پیپیه ؟

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
فقط اینایی که دارن دفاع میکننیعنی آدم توی باشگاه زنونه هم نباید آرامش داشته باشهچخبره جای پسر بچه تو ...

اصلا ارزش ریپلای کردن ندارن ولشون کن

واقعا حرفم واضحه

وقتی یکی چشاشو چهارتا کنه ادمو نگاه کنه ادم یه جوری میشه

حالا هی میخان مقاومت کنن ک من دارم اشتباه میگم

همونو بگو کلاس نقاشیم میری ماماناشون دستشون گرفتن آوردن همهههه جا بایدباشن انگار

عزیزم وقتی من تو شهر غریبم بچم بدون خودم جایی نمیره ک بزارمش مهد فعلا نمیتونم ی باشگاه برم؟؟؟ یا کلاس دیگ ؟ بشینم خونه همش،؟