2777
2789
عنوان

پسر بچه تو باشگاه زنونه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 68 پست
الان شما اینو بگو میگن به ذهن بیمار من نظر نده😂ببین به منم گفت خب باشگاه لباسا رنگ و وارنگ بعضیا شو ...

کاش اون خانوم بنده خدا بفهمه این ذهنیت این هم باشگاهیشو بچه شو دیگه وارد محیط سمی اینا نکنه بیشتر نگران امنیت اون طفل معصوم شدم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

مشکل شما پی پیه بچس،وگرنه که بحث چیز دیگه ایه

فعلا که با توجه ب گفتهای شما مشکل شما پیپیه وگرنه صحبت کلی من این بود هنوز خیلی بچس اونم ینوع کنایه بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینا ک میگن مشکلی نداره تو خونه خودشون جلو پسر بچه شون با هر لباسی میخان میگردن یعنی؟جالبه برام

اره لابد هر جور دلشون میخاد میگردن که کاملا کار اشتباهیه ! 

روانشناسا میگن از همون بچگی باید حواستون به طرز پوشش جلوی بچه باشه 

ایشون فقط می‌خوان مورد تأیید واقع بشن نمیتونن انتقاد بپذیرن

موافقم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره من با شورتک سوتین یا گاهی بدون سوتین هم منو دیده پسرم توی باشگاه هم بسیار عادی هست براش ولی دختر ...

کنجکاوی نگاهشون و جدید هست همه هم رنگ های شاد میپوشن به نظرم به همونا نگاه میکنن

درحال ساخت ....:)