یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من میبرم پسرمو ۵ سالشه باهمه هم اونجا دوستم کسی اذیت بشه بهم میگه هیچ کس چیزی نگفته با پسرمم کلی بازی میکنن تازه باشگاه مال سپاه هم هست خانوما همه چادری میرن بیرون
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
پسر بچه ۵ ساله نگاه جنسی نداره ب کسی فقط ورزش کردنه براش جالبه بعدشم بیرون از محیط خونه خانومای غریبه با مانتو و چادر و حجاب دیده طفلکی تعجب کرده فکر کرده رفته امریکا ی لحظه😂
روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی
بچه ۵ ساله تمام پیش دبستانی میره ها....یعنی سال بعدش باید بره مدرسه.
من ب تمام و شروعش کاری ندارم کلی گفتم ۴ ۵ ساله خیلی کوچیکه هنوز بعدم ۵ سال تمام همون ۶ ساله حالا یسالم بعد اون میره مدرسه چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید