2777
2789

من قبلا تو خواب با اضطراب و تپش قلب بیدار میشدم ولی حدود یه هفتست در طول روز هم اضطراب دارم و گاهی تپش قلب

تو خواب که هی از تپش قلب میپرم.چیکار باید بکنم ؟ روانشناس رفتم تأثیری نداشت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندین ساله درگیر اضطرابم وقتی سراغم میاد بیقرار میشم وحالم خیلی بد میشه دیشب تاصبح هم تپش قلب داش ...

منم دقیقا همینطورم ☹️

چیکار باید کرد ؟ روانپزشک کمک میکنه ؟

دنبال درمانش نرفتین؟ دلیلش چی میتونه باشه ؟

نه نرفتم سعی میکنم کنترل کنم ریشه اش توی همسرم سختگیر بود ب شدت الان خیلی خوب شده ولی همچنان تاثیرش رو من مونده چون حقیقتا ب شدت سختگیر و نفس گیر رفتار میکرد  . .. من سعی کردم با خودم تمرین کنم مثلا اگر مغزم میگ همسرت گشنس سریع غذا درست کن تا ناراحت نشده من همونجا این هشداری ک باعث میشه الکی دست و پامو گم کنم تا استرس همه ی وجودمو نگیره یا ندید بگیرم یا هی تکرار کنم که نه دیر نمیشه باید صبور تر باشه من حدم همینه و تا حدودی جواب داده چون تازگیا دارم تمرین میکنم درواقع تکنیک بیخیالی چون نشخوار های فکریم ب شدت کم شده. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
نه نرفتم سعی میکنم کنترل کنم ریشه اش توی همسرم سختگیر بود ب شدت الان خیلی خوب شده ولی همچنان تاثیرش ...

من خیلی نشخوار فکری دارم همه مشکلاتمم از همینه موقع خواب هجوم فکرا نمی‌ذاره بخوابم 🥺🥺

به نظرتون روانشناسی رو ادامه بدم ؟

نمیدونم چطوری باید از شرش خلاص شد.ولی من سختی زیادی کشیدم تو زندگیم ناخودآگاهم وذهنم هیچوقت آروم نمی ...

منم خییییلی دوران دشواری داشتم و خودمم می‌دونم از همونه ولی نمی‌دونم چجوری کنترل کنم استرسمو

منم خییییلی دوران دشواری داشتم و خودمم می‌دونم از همونه ولی نمی‌دونم چجوری کنترل کنم استرسمو

تنها چیزی که آرومم میکنه نمازه.اگه نمیخونی توصیه میکنم چند روز امتحانش کنی.بشدت آرومت میکنه وغسل صبر

من خیلی نشخوار فکری دارم همه مشکلاتمم از همینه موقع خواب هجوم فکرا نمی‌ذاره بخوابم 🥺🥺به نظرتون روا ...

اگر اونقدر حاد اره از روانشناس کمک بگیر ولی بهت گفتم حتی روانشناس هم جدای از تجویز قرص و دارو بهت تمرین میده احتمالا ً

تمرینات هم این باشه ک سعی کنی بیخیال باشی مثلا صبح 3 بار گازو چک کردی دیدی خاموشه بعد رفتی بیرون اگ مغزت بهت گفت گازو خاموش کردی هی نگو کردم یا نکردم اگه خونه اتیش بگیره اگ فلان اگ بهمان بگو اره کردم و همون موقع ب یه اهنگ گوش کن یا یه حواس پرتی پیدا کن تا کلا اون مسعله از ذهنت بره درست میشه کم کم ی مدت تمرین میخاد باید صبوری یاد بگیری 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️