2777
2789

سلام مادرم هروقت مارو دعوت می‌کنه شوهرم میگه میام مامانم ک تدارک میبینه بهم زنگ میزنه خودت برو من خوشم نمیاد بیام اونجا

همیشه میگه تو با خانواده خودت رفت و آمد کن منم با خانواده خودم ،من همیشه مهمونیا باهاش میرم چون دوست دارم همیشه همه جا باهم باشیم اما موقعی ک اقوام من دعوتمون میکنن دوروز فقط باید نازشو بکشم تازه کلی چرت و پرت ب خانوادم میگه وقتی ام میاد باهمه بگو بخند داره جز مامان و بابام اگه حرفی ام بزنه فقط مسخره می‌کنه اونا رو 

امروزم ک گفت من جایگاه پدر مادرم برام فرق داره هیچکی مثل اون برام نمیشن اونا هیچوقت تکرار نمیشن هرحرفی به تو بزنن(همش بهم تیکه میندازن)عیبی ندارد منکه نمیتونم به خاطر تو از خانواده ام بزنم 

چیکار کنم آدم بشه 

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
والا کسی پدر مادر منو تو جمع مسخره کنه به قران میکشمش چقدر بی شخصیت و نانجیبه ولکن بابا تازه از این ...

خودم انتخابش کردم وقتی همه ناراضی بودن

اگه برم خونه بابام 

اوناام دیگه منو نمیخام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید مشاور 

روشنش کن قرار نیست کسی جایگاه کسی دیگه بگیره هر کس جایگاه خودش داره هونقدر پدر و مادر اون قابل احترامن پدر و مادر سمام به عنوان بزرگتر همین هستند . بعد هم زندگی مشترک درش من من کردن وجود ندارد یعنی چه خانواده من خانواده تو. برنامه ها همه مشترک هست

از اول این مرزها احترام مشخص کردی؟

آخه چی شده کار به اینحا کشیده؟ چرا با خونواده شما راحت نیست خودش چی میگه در این مورد؟

تموم دوسال عقد خونه ما بود چون خونه خودشون تو شهرستان بود خانواده ام باهاش خوب بودن اما خب گاهی ناراحتی ام پیش میومد همش خونه بود و من خواهر مجرد داشتم اون موقع هیچی نمی گفت اما الان مدام بحثهای قدیم پیش می‌کشه ب مامانم لقبای زشت میده 

برید مشاور روشنش کن قرار نیست کسی جایگاه کسی دیگه بگیره هر کس جایگاه خودش داره هونقدر پدر و مادر اون ...

ن هیچ مرزی مشخص نکردیم و من دارم چوب سادگیمو میخورم متاسفانه 

مدام این حرفا بهش میگم ولی آنقدر حرف مفت میزنه ک تهش اشکم در میاد و نمیتونم حرفام تموم کنم‌

تموم دوسال عقد خونه ما بود چون خونه خودشون تو شهرستان بود خانواده ام باهاش خوب بودن اما خب گاهی نارا ...

شما نسبت به  خونواده ش گذشت داشتی ؟ یا شما هم ناراحتی هایی که خونواده ش تو گذشته برات پیش اوردن  و یادآوری میکنی به شوهرت ؟ 

شما نسبت به خونواده ش گذشت داشتی ؟ یا شما هم ناراحتی هایی که خونواده ش تو گذشته برات پیش اوردن و ی ...

آره همیشه 

تپل بودم مدام تیکه مینداختن 

لاغر شدم مدام واسم گفتن 

حالا ام ک پسرشون مشکل داره و باردار نمیشم بازم برام میگن 

خب من همیشه پیش شوهرم گله میکنم بابت حرفاشون اما خب دفعه بعد ک میرم خونشون انگار ک چیزی نشده و خیلی صمیمی برخورد میکنم دلم نمیخاد ی موضوع خیلی کش بدم

ن هیچ مرزی مشخص نکردیم و من دارم چوب سادگیمو میخورم متاسفانه مدام این حرفا بهش میگم ولی آنقدر حرف مف ...

من از اول به همسرم گفتم خانواده ام یکی از خط قرمزهام هست و ازش هم کوتاه نمیام و متقابلاً انتظار دارم همسرمم همین باشه چون معتقدم کسی به پدر و مادرش احترام نمی‌ذاره احترام من غریبه که با یه خطبه میشم زنش هم نگه نمیداره.

بنظرم شمام از راه وارد شو بدون گارد و مهربون بهش بگو من از اول فکر میکردم کسی اینقدر به مادر و پدرش احترام می‌ذاره پس خیلی خوب تربیت شده و احترام به بزرگتر ها بلده. من به خاطر همین اخلاق خوبت همیشه سعی کردم احترام خانواده ات نگه دارم و انتظار رفتار متقابل دارم چون از همچنین کسی با این اخلاق به دور میبینم احترام بزرگتر رو نگه نداره و....

من از اول به همسرم گفتم خانواده ام یکی از خط قرمزهام هست و ازش هم کوتاه نمیام و متقابلاً انتظار دارم ...

آخه مشکل من اینه ک همسرم وقتی خانوادش نیستن این حرفا میزنه وقتی میریم خونشون مدام ب خانوادش میپره 

فقط جلو من زبونی احترام اونا نگهمیداره😐

ولی سعی میکنم با زبون درستش کنم چون همیشه بحث کردم و نتیجه عکس داده

آره همیشه تپل بودم مدام تیکه مینداختن لاغر شدم مدام واسم گفتن حالا ام ک پسرشون مشکل داره و باردار نم ...

اصلا نباید پیش شوهر از خونواده ش بدی گفت .‌والا حساس میشه رو دنده لج میفته . زن باید خودش مدیریت کنه .‌محترمانه عکس العمل نشون بده.  

اگه مطمئنی حق با شوهرت نیست ، خونواده ت مشکلی ایجاد نکردن یه مدت خیلی خونسرد بگو باشه . جدا بریم خونه خونواده هامون. چند بار خواستی بری بگو مهمونی داریم . برگشتی کلی خودت و شاد نشون بده . بزار ناراحت بشه که جدا افتاده.  یکی این کار و کرد نتیجه گرفت .‌البته زمان برد.