2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بگین از کجا میتونم لوازم مختلف آرایشی رو بشناسم چجوری با مارکها و برندهای آرایشی آشنا بشم آرا ...

حود منم ان چنان بلد نيستم بايد ارايش كردنو بايد تمرين كني كم كم بلد ميشي 

الکی الکی بزرگ شدیم😟
مثلا بگین از کجا میتونم لوازم مختلف آرایشی رو بشناسم چجوری با مارکها و برندهای آرایشی آشنا بشم آرا ...

اگه تهرانی برو خیابون منوچهری برو فروشگاه گلامور یا ژانپیر برندای خوب لوازم آرایشو داره و ازشون خرید کن خودشون بهت اطلاعات میدن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
هزینش برام مهم نیست همه جور آرایشی میخوام یاد بگیرم

اول یه کرم پودر خوب و سبک پیدا کن که به پوستت بسازه. من ایوروشه پمپی استفاده می کنم. راضی بودم. بعد یه مداد چشم که پخش نشه(یکی رو بگیر که بتونی داخل چشم هم استفاده کنی).با یه ریمل خوب(ضد آب نباشه.‌حتما دقت کن. ریمل صورتی اسنس خوبه) یه چند تا رژ لب که دوست داشتی بخر.یه رژ گونه ملایم

دوم چون پوستت به آرایش عادت نداره یه ژل شستشوی خوب بگیر تا زود و خوب بشوری تا پوستت خراب نشه.

سوم این که باید واسه خودت آرایش کنی و تمرین کنی تا یاد بگیری. سخت نیست قط سعی کن از ملایم شروع کنی

اینا برا شروعه و برای یه آرایش حداقل و ملایم 

یه ضدآفتاب یا کرم پودر خوب بخر اکتی پور کرم پودر ضدجوش خوبیه پوستتم خراب نمیشه قیمتش 50 و خورده ای 

آرایش کردنو ک شروع کردی فوم شست شو متناسب با پوست صورتت بخر حتما که نخای پوستتو با هرچیز الکی ای بشوری 

ریمل خوب و پرطرفدار دیپ رومنسه 40 تومنه البته تبلیغ دوسه و بیوام خیلی شنیدم 

لاک و رژم مارک گلدن رز رنگاش خوبه قیمتشم مناسبه 

ولی خب چن دفه ی اول ک آدم لوازم آرایش میخره و استفاده میکنه ممکنه آنچنان راضی نباشه به هرحال کم کم هم دستت راه میفته هم میفمی چی بیشتر بدردت میخوره 

اگه شروع کردی تو ابروت مداد بکشی کنار مداد کشیدن همش ابروتو تقویت کن ک کم پشت نشن من خودم هرشب روغن کرچک خوراکی به ابروهام میزنم خوبه

برای ارایش روزانه اول ضد افتاب بزن من بیودرما رو پیشنهاد میکنم بعد پنکک بزن لانکوم .کالاس.دایانا لاندن.....

بعد از اون زیر چشمهاتو کانسیلر بزن من نوبا استفاده میکنم عالیه پوپا هم همینطور بعد خظ چشم بکش برای تو که حرفه ای نیستی ماژیکی بهتره مویی نگیر بعد ریمل بزن من میبلین با رنگ رز گلد بهت معرفی میکنم عالیه ریملش فقط هر جایی نداره بگرد کاپریسم خوبه

یعد با سایه ابرو یا مداد ابرو جاهای خالی ابروتو پر کن بعد هم رژ بزن من از رژ لبهای بیو خیلی راضیم 

بعد هم رژ گونه بزن از قسمت گونه زیر گوش شروع کن به سمت سیب گونه براشتو قبل زدن بتکون تا طبیعی تر بشه

پسر گلم عاشقتم 😘😘