2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوا کنم یا بیخیال شم ایا

330 بازدید | 26 پست

امروز نامزدم سرکار نرفته بود از صب پیام دادم زنگ زدم جواب نمی‌داد، دوباره زنگ نزد تا الان ک دیگ نگرانش شدم چند بار پشت سر هم زنگ زدم جواب داد گفت سرم ب شدت درد میکنه نمیخواستم تو حال بدم جوابتو بدم و اینکه دوس ندارم هی بهت بگم فلان جام درد میکنه حس میکنم قدرت و استحکامم و پیشت از دست میدم،بعد گفت ک صابکارم زنگ زده میگه بیا سرکار منم گفتم چرا جواب اونو دادی جواب منو ندادی گفت اون صابکاره یا میخواست بگه برم سرکار یا میخواست بگه فلان کارو کن نمیتونستم جواب ندم گفتم حداقل پیاممو ک میتونستی جواب بدی ،گفت بخدا حالم خوب نیست و اینا ....بنظرتون بعد ازینکه خوب شد دعواش کنم؟اولا اینکه جواب صابکارشو زودتر از من داده دوما حداقل تو پیام یه کلمه بهم نگفت سرم درد میکنه البته اینم بگم ک میگرن داره و روزی ۱۵ ساعت اینا کار میکنه 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به دادش برسه. 😑😑😑😑

یه کم منطق داشته باش لطفا

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

😐یکم درکش کن ، مریضی دعوا راه بندازی وقتی میدونی واقعا سرش درد کرذه ، اونم صاحب کارشه پول بهش میده باید جوابشو بده

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

ولا من جا اون بدبخت میبودم با چاقو میومدم سرتو میبردیم گناههههه داره خدااااا چه بی وجدانی خودت مریض میشس چطوری من پر....ی...ود میشم حوصله خودمم ندارم بگو استراحت کن عیزم تا خوب بشی جا اینا یه دکتر خوب پیدا کن ببرش دکتر

منتظر...