سلام.خانومایی که عمل پلک بلفاروپلاستی خودتون یا اطرافیانتون انجام دادین.لطفا به من کمک کنید.چهار ماهه پلک های بالارو عمل بلفارو انجام دادم و خشکی چشم همچنان ادامه داره و تموم شدنی نیست.خیلی اذیتم همش سوزش و خشکی و خارش.هرچی قطره و پماد استفاده میکنم بی فایدست.کسی بوده خشکی چشمش مثل من بعداز عمل آنقدر طولانی شده باشه؟؟؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هرچی دکتر میرم قطره و پماد برای خشکی چشم میدن که هیچ فایده هم نداره.همش سوزش و خشکی دارم.کلی از دوستام و همکارام این عمل رو انجام دادن هیچ کدومشون مثل من نبودن که خشکی چشم بگیرن.فقط یکیشون خشکی گرفت که تا دوماه برطرف شد.من چهار ماه عمل کردم همچنان درگیر هستم.هرچی نزر و نیاز کردم گفتم خدایا خسته شدم یه عمل کردم این چه بلایی بود گرفتارشدم
هرچی دکتر میرم قطره و پماد برای خشکی چشم میدن که هیچ فایده هم نداره.همش سوزش و خشکی دارم.کلی از دوست ...
انشالله بهتر میشید عمه منم عمل کرد همچین چیزی نشنیدم .عمل خوبی بود منم میخوام عمل کنم.حالا پیش یه دکتر دیگه با تخصص بیشتر برید مثل فوق تخصص چشم پزشکی ببینید چی میگه