2777
2789
عنوان

بنظرشما حق با مامانمه یا من

395 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من یه کیست ۶ سانتی دارم و خب خانوادم اطلاع دارن و من متاهلم قضیه اینه که دیشب سالگرد داییم بود و مامانم تو جمع ک نشسته بود چندتا از زندایی هام اونجا بودن و گفت ک من کیست دارم

شاید مهم نباشه ها ولی چون تازه عروسم و انتظار بچه ازم دارن این قضیه منو حساس کرده و من ناراحت شدم ک چرا مشکل منو گفتی

وقتی من اعتراض کردم بهم گفت حالا مگ چیه خیلیا همین مشکلو دارن و من بحثو کش دادم ک من نمیخوام کسی بدونه و اگر پخش بشه خب بیشتر ناراحت میشم و منم حریم شخصی دارم

بلندشد از جاش و بهم گف غلط کردم ،گوه خوردم ، بس کن دیگه ، تو هر وقت میای خونه ما بحث با خودت میاری دیگ نمیخوام باهات حرف بزنم

خلاصه ک الان مجبورم خونشون باشم چون شوهرم رفته جایی و من تنهام و الان مامانم جوری رفتار میکنه ک مقصر من بودم و کلا با من صحبت نمیکنه

الان شما جای من بودین چکار میکردین الان حق با کیه الان من اشتباه کردم ک گفتم ناراحت شدم؟؟

حق با شما بوده

دوست دارید حریم شخصی بینتون بمونه

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

به نظرم چیز مهمی نبود ولی اگه برای تو مهمه دیگه مسائل خودتو زندگیتو به مامانت نگو

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت اشتباه کرده اما تو هم دیگه بهش هیچی نگو از خودت ک همه جا حرف تورو پیش نکشه واقعا منم بودم از اینکار ناراحت میشدم چ واجبه بقیه بدونن چ مشکلی داری مگه دکترن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

از دست این مامانا منم همیشه سر این است قضایا با مامانم بحث دارم ولی خب چه میشه کرد بنظرم با خونسردی باهاش صحبت کن و توضیح بده که دوست نداری چیزای که شخصیه رو بقیه بدونن ایندفعه که گذشته فراموش کن واسه دفعات بعد

چیز خاصی نبوده که اینقدر کش دادی 

بهتر بود نمیگفتن ولی گفتنش هم مسأله خاصی نبوده 

استدلالت عجیبه چون تازه عروسم و انتظار بچه ازم دارن؟ فقط شوهرت حق داره ازت بچه بخواد به بقیه ربطی ندارند ، کیست هم مانع بچه دار شدن نمیشه