2777
2789
عنوان

حس شیشمی هَسدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8443 بازدید | 890 پست
کمتر ۱۰ سال..سنتی

خوب معلومه زیر ده ساله دیگه 😅 دقیقتر میتونین بگین ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

مرسی گلم اینم اگه میشه بگو 🌸دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟ قبولی نهایی میشم که امسال برم فرهنگیان؟ن ...

ابتدایی..قبولی

ظاهر نمیدونم ولی کمتر از ۲ سال پیشنهاد میده

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب معلومه زیر ده ساله دیگه 😅 دقیقتر میتونین بگین ؟

دور و بر ۶.۷ سال

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

دور و بر ۶.۷ سال

مرسی گلم لطف کردین🌸

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

سلام ماه تولذ منو میگید؟و اینکه ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟و‌پسرام به اون‌چیزی که مد نطرمه میرسن؟

صبوری

یکم مغروری اما مهربون

اهل کمک

مذهبی

تپل رو به لاغر

قدمتوسط

یکم تند واکنش نشون میدید نه؟

اجتماعی

چقدرش درسته؟؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

یکیشم که درست نگفتی

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
وای خدا درست گفتی من اردیبهشتم....حالا ازبچه هم بگو همینجور دقیق دختر پسر کی حانله میشم

پسر..چند ماه طول میکشه تقریبا ۵ ماه

چرا چندتارو گفتم😂😂

ماه تولدم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....