2777
2789
عنوان

حس شیشمی هَسدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8444 بازدید | 890 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیر هستم آزمایش بارداری دادم فردا جوابش میاد یعنی باردار. نیستم😞

عزیزم اینا که همش حدسه..همه چی دست خداس شاید همین الان باردار باشی اصلا

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

اسی ماه تولد منم حدس بزنو اینکه اگر حس ششمی هستی میشه بگی مامانم سرطانش خوب میشه؟ تهش چی میشه ممنون ...

اذر..عزیزم این چیزارو نمیدونم که🥲ولی دعا میکنم خوب شه

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

خصوصیات فرزادو بگو بگو باهاش ازدواج میکنم یانه

قد بلند..کمی لاغر...چش ابرو مشکی..کمی موهاش حالت داره..ته ریش داره...لباش نازکه

ایشالا اگه صلاحتونه ازدواج کنید

خیر ولی نزدیک بودحس مهسا بمن چیه.دوستمه؟

نمیدونم ولی خب مراقب باش...همه دوستا خیرخواه ادم نیستن

قد بلند..کمی لاغر...چش ابرو مشکی..کمی موهاش حالت داره..ته ریش داره...لباش نازکهایشالا اگه صلاحتونه ا ...

کاملااااااااااااااااااا درستتتتتتتتتتتت میشه بگی سال بعد دارو قبول میشم یا نه مرسیییییییی

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
کاملااااااااااااااااااا درستتتتتتتتتتتت میشه بگی سال بعد دارو قبول میشم یا نه مرسیییییییی

اگه واقعا صدتو بذاری...واقعا بخونی و جا نزنی.. اره قبولی